ledig idag=)

idag är jag ledig,eller skolfri heter det kanske så nu ska jag slappa på förmiddagen för att jobba en 12-16 på ett fritids här i stan och det ska bli kul för jag har inte varit på fritids förut så det ska bli en ny utmaning.
Sen så fyller svärmor år idag och då ska jag och älsklingen och hans bror dit och gratta å käka bullar å kanske lite tårta.och sen ska jag hem och jobba på mitt arbete som jag ska presentera imorgon i skolan.
En ganska bra dag tycker jag det ser ut som faktisk..
Var ju på vård cetralen igår jätte dyrt vart det och inte hade ja inflamation heller,men nu har jag fått köpa en snor dyr nässpray som ska göra så jag inte får ont i mitt öra längre och då kan jag träna på måndag fan vad arg jag var när ja missa träningen igår inte skojj alls.men men jag fick ju jätte goda pankakor och trevligt sällskap när jag var på besök hos familjen sköldmo så inte gick det någon nöd på mig inte.
nej nu ska jag umgås med baby tills vi ska åka åt varsitt håll,ha en bra dag.

bra dag

hade ju en jätte mysig dag med mina brabbar grus igår och idag har jag lagt upp bilder på oss alla=)


Idag var vi med skolan på faktoriholmarna med skolan och det var jätte kul det var det verkligen vi fick pröva att göra papper, att smida en krok, att juta saker och att trycka vårat namn det var kul och spännande och det ska ja ta med mina elever på senare.jag har lite bilder på min grupp när vi arbeter och även på mina alster.


 
Christ och Pierre på faktotum och ute på rast


Elin smider son krok


Sara gör papper

blomma

blomma

Jag fick en jätte fin orkide av Jennifer när hon var här i lördags,nu står den i mitt fönster och det är jätte fin=)Jag ville bara lägga upp en bild å visa.

fullt ös

Har haft en så bra dag lunchade med eric osså gick vi på stan idag eric shoppade lite och jag var hans personal shopper=).sen så mötte vi upp stefan gick å kika på gardiner och tog en mysig fika då kom mina och dannes grannar satmira & Magdalena och gjorde oss sällskap mysit mysit.Sen så gick vi tre en sväng hem till eric och träffade hans mamma för att sedan bege oss ner på Harrys och käka en mysig middag där mysigt och gott var det <3,alltid kul att vara med dem vi har alltid så kul ihopp=).
Och imorgon blir det full rulle skola-träna-utgång tror jag....ska bli jätte kul i skolan iaf vi ska till
faktoriholmarna och mecka. Har fått veta att jag nog kommer få jobba en del i höst och det är jag så glad över=).Nu ska jag se på sex and the city och sen skall jag steka kyckling jag skall göra delikata sallader till mej och älskling att ta med som lunch imorgon =).

Han är iaf frisk nu och det är skönt<3


ledig idag =)

Idag är jag ju som sagt ledig vilket är trevligt,men min sovmorgon sabbades direkt när jag blev väkt av Danne och inte kunde somna om för då gjorde sig den hemska värken jag har i HELA kroppen påmind aj aj aj vad ont jag har jag vill bara gråta faktiskt för så ont gör det verkligen.Men en annan skojj sak är att solen skiiner ute och det är fint sensommar/höst väder ute. Jag ska ner på stan och träffa Eric efter tolv tror jag och sen ska vi väl göra ngt och sen kanske jag ska träffa marie och efter det ska jag hem och mjuka upp min kropp i ett varmt härligt bad och sen ska ja bänka mej framför Gilmore Girls och kanal fem och bara njuta av min lediga dag och klappa min vackra kattbebis och hoppas att älskling blir frisk så jag kan herja med han igen:).
Imorn är det skola och träna som gäller fullt ös....

Min vecka

Idag
Måndag: Var jag i vås i skolan det var mysigt jag diggar min grupp starkt,sen brummade jag och Elin hem i hennes fina pärla:) och sen så skulle jag möta Jannette och gå och träna men då fick vi vänta en timme på träningen för de hade skrivit fel på nätet mindre skojj...men men sen fick jag iaf träna och det var så skönt men jag har så ont i kroppen och kommer till att må så dåligt och ha så ont i kroppen imorgon..men det är det värt jag älskar den sporten så mkt och det är så himla skojj=).


Måndag- skola i vås sen träna Wing chung
Tisdag- ledig göra ärenden och träna en timme
Onsdag faktioriet med skolan ska bli så kul,sen är det träning och en sväng på H&M rean sen Wing Chung
Torsdag träffa gruppen på förmiddan sen träna sen fira svärmor och kanske taco torsdag
Fredag skolan och studiebesök i vås sen ev middags bjudning hemma på kvällen
Lördag inte en susning en så länge ngra förslag?
söndag vara funktionär på mulle loppet sen vet jag inte mera...

tidigt

07.00

alldels för tidigt för min smak,men om 30 min ska ja cykla till tåget sen bär det av till skolan sen ska man hem igen för träning ikväll om sedan vid sju tiden om massa med timmar så får jag komma hem igen och då ska ja bada och baara vila och sen är det prison break och imorgon är jag ledig så det så...nej nu ska ja packa väskan och sedan klä på mej....

lyckad kväll




Gårdagen var för min del lyckad måste jag säga,jätte kul att se lugall spela www.lugall.se de var verkligen jätte bra en kul förfest här hemma sen och jätt kul med mina älskade favvo pojkar eric,peter och stefan på kåren..en extra kul grejj var att våra grannar kom ner och förgyllde festen.
vill du se fler bilder så finns jag på www.andreajosephine.pixbox.se

tonight...







Japp detta nyinköpta linne ska jag ha på mig ikväll tillsammans med mina röda naglar och mina röda läppar.nu ska ja leta på skor och brallor till detta oxå=)

Lördag

Klev upp vid tio=) duschade och städade i badrumet,sen kom Anna hit och drack cola light,käkade smågodis och snackade skit med mej.Det var kul att träffa henne,händer ju inte lika offta längre faktiskt men det är alltid lika trevligt.har kännt henne sen jag var fem och det är rikgit kul med så gamla kompisar man hat lixom delat så mycket med dem
Ja fest ikväll hoppas det blir kul iaf,det blir det för där jag är är det alltid roligast.Vi blir inte så många men då kan vi röjja mera ju=). Jennifer kommer med en kompis och de ska stanna över natten är det tänkt,mysigt då får jag ha henne här läänge....var nåra som nte kude komma ikväll tråkit men thats life..
Ska bli kul iaf att träffa folk man inte träffat på ett tag.
Nej nu ska ja ta det lugnt käka lunch och sen ska vi nog tvätta...

fredag




44158-100



Jag har varit på stan idag,först fikade jag med Tove och Karin det var mysigt och sen så gick jag på stan med Peter och sen slutligen kom Danne=).
Vi var på systemet inför imorn och så..
sen köpte vi varsin ny tröja att ha imorn eller ja ett linne och han en as snygg t-shirt,danne handla på H&M för första gången va fan man är ju student.sen köpte jag ett rött läppstift och en röd läpp penna wow jag är nöjd=).Ikväll blir det sambo mys bara han jag och katten och imorgon blir det partaj.
ska måla naglarna på högerhanden röda oxå och ikväll blir det nog någon bra film<3.


fredag




44158-100



Jag har varit på stan idag,först fikade jag med Tove och Karin det var mysigt och sen så gick jag på stan med Peter och sen slutligen kom Danne=).
Vi var på systemet inför imorn och så..
sen köpte vi varsin ny tröja att ha imorn eller ja ett linne och han en as snygg t-shirt,danne handla på H&M för första gången va fan man är ju student.sen köpte jag ett rött läppstift och en röd läpp penna wow jag är nöjd=).Ikväll blir det sambo mys bara han jag och katten och imorgon blir det partaj.
ska måla naglarna på högerhanden röda oxå och ikväll blir det nog någon bra film<3.


H&M

Jag har shoppat lite smått från H&M fick ett av paketen idag,
ett halsband med lång kedja ett kors
ett armband
ett par uggle brillor
Mamma hade sånna unggle brillor när hon var ung fan ja diggar dem=)




44158-98
44158-99

Im done

Yupp Im done now har fixat mina sista 20p idag på LHS i sthlm,och ja det är jätte skönt för nu slipper jag pendla å ha mej och allt sånt nu tar det mej 15 min att komma till skolan inte 1,5 h och det är såå skönt.Men endå känns det lite sorjligt det är en väldigt fin skola med bra lärare och mina bara mina kurskamrater.men de finns ju kvar och nu får ja träffa dem på andra ställen än i skolan och det är skönt.
Hämtade hem ett paket från H&M idag på Ica det var en tröja i och lite asecoarer som jag gillade sånt är alltid skojj...
Har varit en vädigt tung vecka denna veckan och allt har gått emot mig, men nu börjar det ljusna snart kommer älksling hem då ska vi gå och handla mat och på lördag är det fest=).
Jag måste ta tag i mej själv ta mej själv i armen och rycka upp mej,försöka förstå att det kommer att bli bra och att jag inte behöver vara ledsen längre..för jag får inte vill inte falla tillbaka ner i detdära djupa svarta hålet inte nu nu när allt ser så bra ut...


du & jag

Lugn skön söndag idag,har nyss kollat på film med älskling peter och Jannette och nu har jag målat mina naglar för imorgon så börjar jag i skolan och så drar träningen igång igen ska bli så skönt att få lite rutin igen saker att göra scheman/listor att göra och följa.Människor att träffa/ignorera/älskar och sakna nya kontakter att knyta=).

Fall 2005 her i come

imorgon-måndag
08.50 träffa marie
09.15 första intro
12.00 luch
13.30 andra intro
16.00 skolan slutar senast
17.30 träna
18.30  skynda hem och fixa mej och sedan dra vidare


NU: pussas med baby

summer lovin

Tog lite bilder igår när vi var i kvicksund och såhära blev de.




44158-97
44158-96
44158-95
44158-94
44158-93
44158-92

fest ikväll

Har varit nere på stan med älsklingen en sväng det är ju festival,så vi kikade runt lite och köpte en inflyttningspresent till en vänn som ska ha inflyttining och fördelsedagspartaj ikväll.ska gå dit och träffa gammla vänner och det ska bli riktigt skoj faktiskt<3. Så det kommer nog bli en relativ lugn men rolig kväll ikvälll hoppas jag,känns inte som man behöver bli sådära jävla full som man alltid vart när man var yngre full fullare fullast lixom,man behöver inte kuta på krogen stup i ett heller.Men men en rapport och bilder kommer upp under morgondagen.
Nu ska jag ta det lugnt med min pussykatt och slappa av lite=)


ikväll


44158-91
Var ute i kvicksund nu ikväll jag och älsklingen,hos farmor och farfar och faster var även där,så hilma mysigt att träffa dem igen min familj mitt allt,utan min farmor och farfar skulle jag inte vara någonting inte finnas alls.Middag och mys sola och bada tårna gjorde jag och älskling på söndag ska vi dit igen och dp ska vi bada så det så.
Imorgon är det festival här i stan och då ska vi på födelsedagspartjar och säkert ner på stan å reka läget.Har lite ärenden att göra under dagen så då blir det ner på stan iaf=).
Nej nu ska jag och älskling mysa massa=)


today

10.30 Yoga
11.45 duscha & Frukost
13:00 göra mig i ordning
13:45 lämna papper på CSN
13:40 Lunch
14:30 Jobb möte
15:00 Till Anna och Tommy
18:30 Äta pankakor hos Daniels pappa <3

Japp så ser min dag ut


Tusse

 

                                                                           Tusse
44158-87


Jag ville bara lägga upp lite bilder på min och Daniels ögonsten som heter Tusse och är världens finaste kattbebis och nej det är inte vi som har döpt honom,han var ca fyra månader när han kom till oss och då hette han Tusse så vi lät honom behålla sitt namn Tusse. Vi älskar honom massor och är så glada att han kom till oss,Tusse älskar att leka med sina olika leksaker nu är råttan hans favorit en anna sak som han älskar är att vara på våran balkong eller att sitta och spana i fönstrena. Han tycker oxå
väldigt myckte om att sitta på Speedy våran sköldpaddas akvaritum och stressa henne,han sätter sig uppepå locket och och kikar ner på henne där hon simmar omkring. Vi schasar ju såklart ner honom men vi ser att han gör så i smyg. Han gillar även att sitta på kanten av badkaret och titta på vattnet som rinner när man duschar. Han sover alltid i glipan som blir emellan våra sängar eller om han själv får bestämma på min huvudkudde och med mig liggandes i skarven.
Nu ligger han i soffan bredvid mej och sover han gillar att sova mycket.
Tusse har en så länge bara en kompis och han heter Romeo och är en liten vit chiuauua hund som just nu bor i söderälje men kommer att flytta hit tillsammans med Sanna och Micke i November och då tror jag att Tusse och Romeo kommer att träffas och leka flera gånger.

Jag ville bara dela med mig lite av min och daniels älskade bebis.

Kanelbulle

Japp igår gick jag och köpte bullar,jag har inte ätit bullar på hela sommaren så då tyckte jag att jag kunde unna mej att gå och köpa en påse bullar så då gjorde jag det och det var väldigt gått måste jag säga=D

Regnet öser ner som igår så power walken fick vi skjuta på idag med suger ju stenhårt men men kanske ikväll istället själv har ja träningsverk så jag tror att jag ska gå av på mitten med jag överlever nog får vi hoppas.Annars så vet jag inte så mkt ska följa med Peter och Jannette och kolla på tatueringsmotiv idag sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll.Nu ska jag gå och hoppa på min sambo som är världens största sömntuta....

film ikväll?

16:22
Dagen har gått med mycket regn men nu på eftermiddagen har det srpuckit upp vilket är väldigt skönt,får se om Jannette kommer hit och power walkar med mej ikväll hon och marie kommer iaf imrgon och walkar med mej men innan det ska jag yoga. Ett väldigt skönt sett att starta dagen på faktiskt.
Idag har stefan varit här med mej han komm ca 1,5 timme efter den tid vi bestämmt men men vad kan jag göra? Så vi har suttit på balkongen och snackat lite skit och druckit lite vitt vin dagen till ära,lite vardagslyx ska man väl unna sig=).
Danne den duktiga har suttit/sitter inne och skriver tenta har har pluggat så hårt så jag hoppas verkligen att han klarar den och han ska även skriva en på onsdag och det kommer bara att gå bra för sen ska vi bara njuta av våra sista gemensamma semester dagar för på måndag drar det igång igen....
Nej nu ska ja slappa av lite och leka med min vackra kattbebis tusse love=)

Mina tatueringa

MIn första tatuering den gjorde jag för två år sen och den sitter i svanken

MIna tre stjärnor gjodrde dem i november den första sitter på min högra axel/ryggen
Den andra i svanken långt ner på vänster sida
Den tredje på vristen







i september ska jag göra en till mej jag har inte bestämt motiv ännu

komma igång

Power walken med Marie och Jannette sköts upp för när jag vaknade i morse så stod regnet som spön i backen,en timmes yoga senare och jag ska strax hoppa in i duschen för att efter det avnjuta en härlig frukost och vid elva kommer stefan honom har jag inte sett på hela sommare.MIn kattbebis tror att han oxå kan yoga med mig bildbevis kommer senare ha de!

frågor

Din ålder: 20
Födelsedag: 7/6
Syskon: Henrik, yngre bror.
Hårfärg: svart som synden.
Ögonfärg: Bruna.
Vad shoppar du helst: kläder,skor VÄSKOR,saker till hemmet.
Har du några tatueringar eller piercings? Hål i öronen,piercing i navleln,5 stjärn tatueringar och en "J"tatuering,men de kommer mera.
Hur många skor har du? över 25 par tror jag
Hur många par byxor har du? fler än 6
Hur många väskor har du? 30?.
Har du några smycken som kostat över 1000 kr? min förlovnings ring bla
Färg: svart,rosa,rött de flesta faktiskt
Mat: sallader i olika former,lasange allt möjligt
Sport: kung fu,yoga,power walk,gym,basket
Ord: jorusåatthe
Snusat? ja jag spydde som en gris.
Hoppat bungyjump? Nej, men det blir nog av snart
Brutit mot lagen? Jag det har jag
Fått dig själv att kräkas? ja
Tar du droger? nej
Vad använder du för schampo? olika.
Vad är du mest rädd för? Att inte kunna få barn
Vad lyssnar du på just nu? Lugall-in the cellar
Pizza eller choklad? Choklad, jag är evig tacksam till den som uppfann chokladen.
Guld eller silver? Guld och silver
Vilken film såg du sist på bio? The break up
Vad vill du helst av allt göra just nu? ta igen allt jag inte gjort under min vistelse i norge

soft söndag

15:25

Alla som känner mej vet att jag är en söndagshatare,söndagar är dagen som gud glömde enligt mig,så tyckte jag iaf innan jag för tre år sedan började på mitt extra jobb och började jobba varenda söndag i tre års tid,då hade jag ju iaf något att göra på söndagarna. Men nu när jag sagt upp mej och gått vidare och är en helt vanlig kanske inte valig men iaf en student så kommer problemen upp igen...
Vad ska jag göra med min söndag och visst man kan hitta på massa saker utflyker släkt middag gud vet vad men eftersom att älsklingen har den största tentan evver imorgon och på onsdag så måste han sitta hemma och plugga och har inte det minsta lust att gö ngt med mej,jag hade tänkt att slänga mej på stranden och fixa lite med min bränna men neeeeeeeeej det är målningt och nästan regn här så det var ju bara att glömma. Så efter mkt om och men så kom jag på att jag kunde städa köket det har inte gjorts ordenligt sen jag åkte till norge så då tog jag och gjorde det och här är resultatet..



















Och här är även dagens frukost:


nej nu ska jag hitta på ngt annat att ta mej för.

söndag

12.05

Japp idag är den söndag och jag är ledig en hel vecka det är så skönt. Så idag ska jag försöka planera min vecka se hur den blir vilka jag ska träffa och så<3 finns så många jag vill träffa har ju varit borta hela sommaren så...

Det första steget i min planering är att kolla hur jag ska träna i veckan och det inkluderar bla att jag måste ringa marie och se om vi ska simma i veckan och att kolla med jannette hur mkt hon har tid att gå med mej och sedan att kolla upp gymmet och att leta rätt på mina yoga dvder oxå,så det ska ja strax gå att göra.

Gårdagen var väldigt mysig jag hade besök av vackra Sanna jag gav henne paket för hon har ju fyllt år sen var vi och fickade,gick å kollade i butiker och sedan gick vi hem till mej och åt lunch och snackade massa om massa saker och bara tog det lugnt. sen kom micke och hämtade sin fruga och då gick daniel och jag ner på stan och åt middag och sedan gick vi hem och kollade på film=)

Imorse när jag vaknade hade jag fått ett sms av stefan han har äntligen kommit hem så ikväll ska vi träffas och mysa han och jag och blir vädret bättre så ska jag ut på en power walk.
Annars ska jag nog bara vara hemma nu på dagen och njuta av att vara hemma.
Jag saknar redan familjen i norge massor detta kommer att bli tufft.
 
nu ska jag kila..


fredag

13:27

Marie är har hos mej nu vi käkar godis och myser snackar skit och bara är bara är jag och marie som bara vi kan. las slynas
Senare kommer Jannette och kanske peter med ska väl snacka skit och sitta på min fina balkong sen ikväll ska jag hem till päronen och bli bjuden på middag,danne ska inte med för hans liv består fram tills på onsdag av att plugga plugga och plugga så jag får klara mej utan han.sen kanske jag och peter ska kolla på film senare ikväll =) och imorgon så ska jag nog få den äran att fira sanna panna
sanna och josephine
eller så ska vi göra det i nästa vecka när vi bägge är lediga och även om jag firar henne imorgon så ska vi ses nästa vecka för nu är jag hemma och är ledig och det tycker jag välldigt mycket om.

nej nu ska jag vara social...

HEMMA

22:39
Hemma igen och det är väldigt skönt må ja säga även fast jag och älskling tvättat och så hela kvällen och vi bägge är dödströtta så är det endå skönt för det är hemma jag är hemma. Och visst saknar jag redan andrian och emilies röster men att höra tusse leka här på golvet och hoppa och ha sig är oxå väldigt bra=)
Hemma nu för lite över en veckas semester ska bli skönt måste jag påstå.Ska ta igen sånt som jag missat träffa vänner och familj och framförallt daniel och tusse älsklingen min.

Hemma är inte bara glada nyheter och skoj fick en vädigt tråkig nyhet nyss av en som jag älskar och respekterar så högt,jag gör allt jag kan allt du vill jag finns alltid här för dej <3.


Nu ska ja krypa upp i soffan med mina älsklingar

shopping

Sista dagen idag var som sagt och shoppade lite *host*
*ett par dödskalleörhängen
*ett par nya stövlar d va på rea
*och en kalender till skolan så nu har jag fyra kalendrar
en för vardags som visar  vecko översikt skriver alla fördelsedagar och alla planer jag har, en för vad jag äter,en för hur jag jobbar,en för skolplaner och hur jag ska träna wow
 köpte även en present till dagens födelsedagsbarn men den bilden kan jag ju inte lägga upp här det kanske hon gör senare det får vi ju se...
* en film en prinsessans dagbok 2 ska lämna tillbaka ettan till jocke oxå...
annars är allt bra ikväll ska jag packa=D




44158-7044158-6944158-71


sista dagen

Idag är det sista dagen i norge japp sånt är fallet så dagen till ära ska jag Cathrine och barnen åka till kvadrat en sista gång kvadrat är ett av norges största shoppingcenter och ja vad kan man säga det är stort=).
Igår var jag på kino med Cathrine och det var en jätte fin fräch salong med fotöljer man kunde skjuta bakåt och drick gållare i alla fotöljer nytt och fint med andra ord. Vi såg the break up, en bra film tycker jag
Jennifer Aniston är ju bara den bästa men vince är oxå både komisk och en bra skådespelare så det gillade jag. och det var ju inte helt utan att man kännde igen sig i vissa situatuoner...
Var reklam om en film som kommer senare i år tror jag den handlar om den 11e september det är en sån film som jag bara måste se även trailern var välldigt gripande och ja en film som den borde alla se och jag tycker även att man borde använda den i undervisningssyfte faktist...
¨

Sanna fyller 20 idag grattis grattis vännen hoppas du får en bra dag =)44158-63


over and out tomorow im going home

Lugall






Ett meddelande till alla eskilstuna bor eller alla som kommer att besöka våran vackra stad den 26/8=)
Då spelar min vänn Dannes band Lugall på sommarens sista suck som kommer att vara på  strömsholmen i eskilstuna någon stans på kvällskvisten, mera info om tid och annat får ni senare=)
Besök gärna deras hemsida
www.lugall.se.

Lugall


sista dagen

Idag är det sista dagen tillsammans med barnen och jag håller på att pott träna flickan hon sittet på pottan nu för vi ska gå ut snart och det vore trist om hon kisade på sig ute,vi började igår och hon har varit jätte duktigt hittills och är det tillräkligt varmt ute så ska vi bada i deras turtes poolen för de tycker de är skojj =) annars ska de säkert cykla och så de älskar att cykla=) .
Annars så är det bara bra här jag skriver mera senare=)


Bilder

14:31

satt och kollade i min kamera nyss och hittade bilder som låg på kameran och inte på minneskortet,det var bilder från den dagen jag fick kameran på nationaldagen dagen innan min 20års dag.





44158-65
mamma och tårtan
44158-63
Sanna och tusse

44158-62
jag =)


44158-61
daniels pappa stig
44158-64
världens godaste jordgubbs tårta som mamma bakat en tradition för min födelsedag

44158-67


 MIn pappa thomas
44158-66
Anna och tommy


sista veckan

10:47 Måndag

Japp idag går vi in i v 33 och det beryder för min del hemkomst och avslut av min sommar vistelse i Norge,dubbla kännslor måste jag säga visst hemma är alltid hemma och det ska bli skönt att komma hem hem till eskilstuna hem till alla vänner hem. Men jag kommer ju att sakna familjen jätte mycket jag kommer att sakna norge det har sin charm faktikst men barnen är det jag kommer att sakna mest och deras föräldrar såklart. När man har bott såhät nära folk man inte kännde från början så måste man ju lära känna dem och ge allt lixom och vi har bott så nära inpå och så så det kommer att bli tungt och detta har verkligen varit en upplevelse måste jag säga en bra upplevelse=).










idag

Idag är en såndär dag när jag bara vill åka hem,det är extremt varmt i mitt rum och barnen är fortfarande jet leggade. Jag vill komma hem och sola och bada och göra sånt som jag vill,det jag saknar mest är ju alla vänner och familjen att bara i stort sett behöva sticka näsan utanför dörren så hittar jag någon att hitta på ngt med eller bara att ta en liten pratstund med..men men så är icke fallet här. jag tycker jätte mkt om att vara med Cathrine och Kenneth men det blir ju intesivt det med.jag är en sån person som får ryck av att vara ensammen och ibland så vill jag bara skrika och gapa och slänga saker omkrign mej men [b]nej[/b] sånt kan man inte göra här för nu är jag inte hemma. inte heller kan jag hoppa runt och härja som jag vill och det är mkycket frustrerande så det ska jag göra när jag kommer hem:). jag saknar att [i]pussas med min älskling,vara så arg som bara jag kan,ringa vem jag vill när jag vill,att klappa på min katt,att vara nere på stan och kika på inget specielt,att kramas med marie,att snacka i telefonen med min bror,att slås med jannette,att dansa i nyon med stefan,att få oväntade besök av peter,att att att göra all det dära som jag vill.tillochmed att irritera mina päron saknar ja faktiskt[/i]. jag saknar jenfa så det gör ont och jag kommer nästan att dö när ja inte får plugga med henne i höst:(.

[i]en anna sak som ja saknar lite grann är att virvla omkring på rekarne och bara vara vara med dej så som vi var då,jag kom när jag ville jag gick när jag ville,ja sa vad ja tyckte och ja jag hamnade ständigt i konflikter,men faktikst så saknar jag det med...


jag tänker endel på hur det var på högstadiet man var störst bäst och vackras redan första dagen,man gjorde som man ville men det var endå så himla tryckt.alla vänner och alla fiender allt det var så enkelt fast endå inte ju sen var det du och jag och jag och du och du träffade någon annan gjorde inte du det så gjorde jag det eller vi bägge men det brydde vi väl oss inte om i längden tror jag..det var en annan tid ett annat liv det var då...nu är nu och i höst ska ja börja på mdh med marie sådetså och vi gör alltid som vi vill![/i]


[b]jag kan inte säga att jag har saknat dej i sommar det kan jag faktiskt inte,men ja har tänkt endel på den tiden vi hade när vi nästan var oskiljaktiga,men det var då och nu är nu och jag var långsint och bitter arg och besviken och ja jag trodde det inte då men jag klarar mej bra utan dej det gör jag faktiskt,visst det är synd det säger iaf andra människor "ni som var så bra vänner ni som allitd..." men nej tydligen inte det var inte vi som alltid...jag tänker inte slösa min tid till att vara långsint och arg och bitter på dej det är du inte värd....[/b]