top notch...

klockan var tre,jag kröp ner i min egen säng med mig själv...
inte ens katterna var där och trängdes....
prata lite på msn,men någon som med kommit hem från krogen..
sova kvart över tre vakna nu,knappt ngn röst alls iväg och jobba...
det mina vänner är top notch....


middag med mina tjejer igår mysit och lyckat fick massa fina saker !!
sen ut med våran tappra skara på nybron,dansa lite sen insåg jag att jag var för nykter...
för att kunna dansa runt helt galet och inte bry mig runt alla människor som var runt omkring mig,
tur att e och hans vänner var där och hade gjort det enda rätta,tagit ett stort bord på uteserveringen
där man kunde föra en konversation...sen en sväng till perran för att sen kila hem och sova sova sova...


nu one tre hill... Lucas & Haley påminner mig om några....
snart jobba..

jag äger....

klart jag gör.
febern är borta vilket betyder att jag inte är lika häning på jobbet idag,halsen blir dock bara sämre och sämre men jag har hittat ngn ny medicin som bedövar hela halsen vilket gör att jag kan jobba endå=) nog hade jag gått dit utan medicinen men endå,är ju ett + när kunderna hör vad man säger när man pratar med dem.
Sen är det bara att skynda hem,tvätta,städa och baka samt förbereda för ikväll...har så massa att göra och inga rena kläder att sätta på mig...yey bra när man jobbar där jag gör har jag hört...
i helgen ska jag jobba,och fira min födelsedag både fre,lör och sön....hur jag ska hinna packa är för mig ett mysterium men eric och jag ska ha planerings kväll på måndag så då kanska jag kan smöra för han att en del av den kvällen kan gå till att hjälpa mig packa mina saker...nu har jag växlat den sista valutan,biljetterna är utskrivna och passet funnet...så snart åker vi...

image1170
  (bilden är från våran semester med stefan i lindköping förra sommaren)

om en vecka....

Sitter vi där Eric och jag på arlanda och väntar på att få borda,iiii det ska bli så kul pratade med Eve och Nicklas igår och jag kan inte hjälpa det men tårarna rinner ner för mina kinder..Jag är så glad att jag kan åka till dem och jag saknar dem så mycket.. Nu ska jag bara jobba som en galning och fira min födelsedag lite först sen kommer vi till er!!!
En vecka i solen med eric kommer bli top notch... Eve och Nicklas detta är ingen nykterhetssemester!!!

Ikväll middag med Stefan på perran,fira att terminen är över och fira att jag är frisk och det otroligt roliga som hände igår på jobbet!!

Sista dagen med barnen idag har varit där i ett år nu,ska inte komma dit förens i höst...Jag är så stolt över dem och jag är så glad att jag fått vara med i deras uteckling se dem lära och utvecklas. Och min handeldare som är den bästa. De gör mig så glad de gör att jag minns varför jag går denna utbildning och sliter i skolan som jag gör...MItt nya mål är examen dec 2009...

Jag är sjuk har ont i halsen med feber och en dunkande huvudvärk...jag tar en tablett och skiter i det ngn jävla måtta får det vara på sjukdagar denna vår.....

Nu fira med stefan som är den bästa att fira med

Lycka!!!

Idag fick jag ett erbjudande jag inte kunde motstå,ett riktigt bra erbjudande som jag är så glad över =) hade inte kunnat föreställa mig detta lyckan är total. Jag ville hoppa och dansa av glädje,men det var inte läge just då.
Det är ett enormt framsteg för mig och det gjorde min dag!! Jag ska visa att jag kommer att fixa detta och jag ska ge allt för att göra ett bra jobb!!!!

När jag kom hem så låg ett brev från landstinget och väntade,mer räkningar från sjukhuset tänkte jag..
Men nej det var mitt provsvar från operationen och det var positivt,det var positivt och jag är så glad!!!
Nu är det bara ett litet provsvar kvar och det kommer nog snart...

Lyckan är total och denna dagen är den bästa någonsin....

Tack för att vi firade med glass...

bilder...

Fredag
 Börjar med vin lunch
image1160
image1161

Fest på kvällen

image1162
image1163
image1164

Lördag

Fira mormor för morsdag
image1165

Söndag fira mamma och farmor

image1166



Måndag

image1167

Tisdag

image1168

upp och ner...

mitt humör går upp och ner för tillfället,det beror på så mycket olika saker. Just nu är jag extremt tankspridd och tänker nog kanske lite för mycket tror jag.Att allt ska krångla så jävla mycket,att inget kan få vara enkelt det stör mig som fan just nu.Att folk inte kan bestämma sig,att folk inte kan tänka efter två gånger innan de handlar...Att man kanske ska inse att man inte bara har sig själv att tänka på utan att ens handlingar kan ha konsekvenser för andra människor...
min söndags depp har kommit i fatt mig,det är inte som för många andra att jag deppar för att det är måndag och för att man måste jobba osv...det är snarare att söndag är dagen som är overflödig....nej nu ska jag snart sova....själv så det så....

Mors dag !!

image1157
Yey idag är det mors dag ;)
Det firade vi genom att jag och Henke lagade lunch åt mamma och pappa och sedan åkte vi ut till landet och firade farmor,mormor firade vi igår. En dag på landet med familjen är det bästa,min faster var hemma med:D. Mamma var jätte nöjd med sin dag och det var kul att höra tycker jag. Bilden är tagen för snart ett år sedan när min ögonsten tog studenten. En så glädjefylld dag för oss alla.

bild på mamma från min student,tyvärr så finns det inte några bilder på hela familjen från min student..och inga fler än denhär från henkes heller...det tror jag mina föräldrar ångrar,spec med tanke på val av kläder från vissa ^^.

god natt....

tv mys med e, vinhinkandes....
perran med hanna
corner med alla möjliga
efterfest i en lägenhet jag aldrig trott jag skulle sätta fötterna i igen....du var inte där och alla spår från dig var undanröjda,men endå så lyste det du om hela lägenheten.
walk of shame utan ngn direkt shame hem med tre av de hetaste
nu sova och fundera lite över all fakta jag intagit ikväll....
ibland blir man bara så chokad..folk ställer till med de mest vilda saker man aldrig trodde man skulle göra...
jag måste såra dig för att detta ska kunna funka,inte avsiktligt men du blir sårad av mina handlingar...
vad händer nu??


jag...

jag hade jävligt kul igår,det hoppas jag alla andra med hade
jag har jävligt ont i huvudet,det hoppas jag ingen annan har
jag tycker att du är fin,upptäckte jag igår
jag ska radera ditt jävla mobil nr ur min mobil nu,för jag kan inte ha en fylla utan att ringa dig tydligen...
jag vill inte se dig ute på krogen det stör mig,det gör ont i mig då
jag ska följa upp detta nu och se om det blir en följetång
jag tycke att det gör ont i hjärtat lite vid ett visst tillfälle
jag tycker att ngt inte stämmer
jag var inte arg på ngn igår,bara fúll och fucked up...
jag ska tänka mer på dont drink and dail...
nu ska jag kliva upp och gå till jobbet...


lunchen igår går till historien som den bästa,sandra,jag uteservering med varsina dagens i handen !!!!
say no more


Idag är en viktig dag för mig...

Nu har ja betalt mina räkningar, (ja jag vet,men jag måste alltid sitta uppe till tolv för att betala in räkningarna...)


Idag fredag är det sista dagen på min sjukskrivning,så det ska jag fira med att festa ikväll. För första gången på så länge,jag ska njuta massa dagens ;). Då tänker folk jaha men det var ju ett jävla sett att fira med att supa ner sig..
Men det är inte det enda sättet,det för mig viktigaste och roligaste är att på lördag ska jag jobba!! jag ska jobba jobba jobbaaaaaaaaaaaaaaa.....Det ska bli så kul längtar redan.
Och på lördag och söndag blir det mors dag firning !! Då ska jag fira,mamma,farmor och mormor <3




Sverige-grekland i grekland say no more baby


jag blir så rörd...

ta en kik här

idag...

Har jag hunnit med massa saker :)

Ringde rese bolaget och säkrade två biljetter till mig och E.

image1150

Marie och jag tog bussen till sjukan för att båda ta blodprover,sen åt vi frukost tillsammans=)

Sen lunch datade jag på kaka var doc bara sällskap hade ju nyss ätit själv så,sen tog jag bussen ut till min vfu skola för att träffa barnen och min handledare för att planera upp mån-ons nästa vecka.
Tillbaka till stan in på jobbet maila till chefen,sen mötte jag upp Tove för en fika på kaka =) det är inte varje dag man får fika med Tove =) Karin och Camilla kom med Karin var nysminkad och Camilla nyklippt så de var så fina båda två=)
image1152
 Sen kom äntligen E och vi traskade och växlade lite valuta och talade med den stilge blonda kassören i kassa 3 :p, sen gick vi till rese butiken och betalade glatt resorna :) då hade de gått upp 300 kr för alla andra men inte för oss för jag reserverade ju imorse=)
image1156
 (det ska bli så skönt att komma bort till eve och nicklas en vecka i värmen,att jag kan åka trotts operationen är något jag är enormt tacksam över. Läkarna önskade mig tom en trevlig resa,semester veckan i aug är inställd då jag måste göra mina tentor jag missade under sjuksrivningen då...Så¨nu är den en vecka semester fram till ja jul någon gång kan jag tänka mig,om jag ens får en hel vecka då.Jag är så obeskrivligt glad att vi ska åka bort och bara få kopla av en hel vecka jag är så glad och tacksam över det.)
Detta kunde ju inte firas på bättre sätt en över en juciemix och cola på perran där eric och jag drägglade igenom taxfree katalogen över alla olika spritsorter det fanns=) Mitt sälskap blev utbytt när eric skulle hem och fixa sig,så en premiär med T på uteserveringen på grappa blev det=) (servitösen frågade om jag hittat ngn sommarkatt ännu, JÄVLA FACEBOOK tänkte jag förmigsjälv)....
Sen bar det av hemmåt för att plugga inför morgondagen tusse och enzo ville hjälpa till att plugga tydligen.....sen så  PIMPA  jag naglarna för sommaren,med blommor och allt=)

image1153
image1155

Ska även passa på att gratta Anna som fyller 22 idag,grattis gumman!!

image1154

fler prover..

IMan kunde ju tänka att när min sjukjusvistelse tog slut så skulle de även sluta sticka mig i armarna och skapa fula blåmärken....så var inte fallet såklart. Idag ska jag tillbaka för att ta fler prover för att de ska kolla mitt levervärde + att läkaren ville ha lite mera tid och fundera på vad det var för fel på mig..En annan sak som gör mig lite stressad är ju att proverna från op + alla de andra prover INTE kommit tillbaka....de trodde först att de skulle ha kommit i veckan som var :/,då tänker man ju genast att ngt var riktigt fel och att nu brakar helvettet lös på riktigt....Men man kan ju hoppas att så inte är fallet och att jag får tillbaka proverna som visar att jag är frisk...

Jag har ju varit lite i skolan för att kunna delta i ett grupparbete som ska redovisas när min sjuksrivning är över,det var betydligt mer att göra än vad någon trott så det har vi kört hårt på hela veckan lång. Idag är en skolfri dag men jag har massa att göra och imorn ska vi redovisa...Jag mår mycket bättre nu och blir inte längre lika trött/sliten som tidigare. Det är skönt för då känner jag att kroppen kommer att må bra av att jag börjar jobba igen=)=).
Lägenheten städade jag i tisdags så den är så ren och fin det är skönt...nej nu ska jag kliva upp ringa viktigt samtal,äta frulle,packa mina skol saker för mötet,åka och bli stucken i armen,på möte,fika,och sen promenera...

ha en fin dag


måndag...

idag är det måndag...en vecka kvar av min sjuksrvining och jag vet inte om jag varit såhär stressad ngn gång i mitt liv...varför? jo för allt som komma skall efter sjuksrivningen nästa vecka kommer jag att ha fullt upp....
fy fan,jag sov två timmar i natt och har en enorm hjärtklappning ....har möte med läraren idag då ska vi lägga upp nästa vecka....kanske lägger jag på en halv termin till endå,så jag bl
ir klar i dec 09. för att jag inte mår bra av stressen,för att min hälsa kanske är viktigast och jag endå kommer att vara klar när jag är 23....så tror jag det får bli....

never out of style...

Kent - Socker

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll

Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej

mitt dygn

igår blev inte så sugit som som jag trott... kilade hem till en av de bästa där vi käkade en mysig middag tillsammas med dennes mamma. Jätte trevligt det räddade mig vecka måste jag säga:).
Mysit med föräldrar,tycker jag som inte bor hemma jag förstår att folk som tvingas på hos dem under sommrar och andra uppehåll från studier tröttnar....men som sagt jag har ju redan tänkt det ju...vill du bli min sommarkatt?! ska fråga dig ngn gång....(om jag vågar)
Idag har varit en lugn och skön dag med film och seghet i soffan,jag trodde att hela dagen skulle bli sån men nej då Cissi och jag ska kila till perrongen och vara sociala när hon slutat jobba ;) ska bli mys att ses !!!

idag är detet fredag men jag är inte bitter...

Jo det är jag som fan,idag är det fredag...skitkul verkligen....när man är sjuksriven så har veckodagen ingen som helst roll....fan det är trist,och inte kan man njuta av ett glas vin på ngn uteservering med sina vänner heller....för jag får inte dricka alkohol,jag har fått nya mera mediciner och det regnar ju såklart...till på råga på allt så regnar det...skit fredag...

till semestern... (vilken semester)

image1149


idag kom den boken jag väntat så länge på.....

vill du bli min sommarkatt??

Sjuksriven på heltid??? tro pelle det....
Idag är jag hemma hela dagen och bara vilar,fick jätte ont i magen igår när jag varit i skolan och på stan och lunchat/fikat/tagit en sväng förbi jobbet....vad hände då?? Jo jag överansträngde mig igen...
Så idag beslöt jag mig för att bara vara hemma och ta det lugn,så jag blir frisk ngn gång....
Jag är sjuksriven på heltid,men det kan jag inte vara vilket stör mig oerhört,jag måste göra vissa saker i skolan för att inte komma för mycket efter....kommer endå att få lägga på några månader så jag borde bli klar dec 09 istället för jun 09, det viktiga är iaf att jag bli klar innan jag är 24 det är mitt mål.

Jag bakade en kaka idag som jag senare bjöd anna och wille på när de kom hit i em efter förskolan. Wille hade på sig adidas dressen han fick av mig när han fyllde ett. Bild kommer på hur stilig han var.

idag kom även min f skatt sedel,en stor dag för mig.Imorn måste jag ta och styra upp lite ang det....

nu vila igen....

Fotboll...

Igår var vi på fotboll,jag,amanda,mimmi och sen kom mina päron.
Vi såg inte hela matchen för vi skulle in till stan...
Där missade vi verkligen ngt för H gjorde mål,fan att vi missade det :/ inte kul hade varit kul att se...
Så kikade jag in på deras hemsida och hittade massa bilder på dem och på H,jag blir så stolt ;)
Jag vet att det inte är landslaget eller ngn herrejössös grej,men jag blir iaf såå stolt över H när jag ser dessa bilder från igår.
image1146
image1147
image1148

bilder

detta gjorde jag...vad gjorde ni??

image2707
Gick jag första året på gymnasiet,hade precis skaffat mitt första riktiga jobb och var tillsammans med D,det var väl då detta höga tempo som mitt liv är i idagens läge började ta fart.

image2708
Var jag nyförlovad,i full färd med att förbereda för flytt,studentbal och student,fullt upp med andra ord.

image2709
Jobbade,slet och pluggade jag som vanligt sam datade världens finaste T,jag höjde ribban och la i en högre växel både i mitt privat och arbetsliv

image2710
Hade den femte av sju terminer på min utbildning precis börjat och jag kom hem från en välbehövlig och mysig vecka i spanien

image2711
kom jag hem från sjukan,blev bjuden på mys lunch och hade trevligt middagssällskap på kvällen. På dagen tog jag det lugn,jag upprepar jag tog det lugnt och gjorde ingenting!!!


image2712
är jag sjukskriven,men ska till skolan på ett möte och träffa E på kvällen


image2713
Är jag på slutspurten med min utbildning ,i samma höga tempo jobbar sliter och driver min egen firma,jag mår bra och har återhämtat mig helt och fullt.


Nu vill jag att alla ni som läser min blogg och har en egen blogg tar och avslöjar i er blogg vad ni gjorde under denna tid i ert liv...

idag är den den 2 av 12 dagar

idag ska jag vila och ta det lugn på förmiddagen och i em ska jag på fotboll=) yey korpmatch E ska spela,för första gången på såå många år ;) så jag,mimmi och amanda ska dit och kika...stefan var med tillfrågad men han hade visst bättre för sig...så är det ibland...nu vila...

1 av 12 ...

Idag har jag klarat av en av tolv sjukskrivningsdagar...det har gått bra jag har varit hemma och tagit det lugnt med katterna (ja jag höll på att bli knäpp efter en timme). Och sen var det middag nere på staden,en lagom lugn och trevlig dag....

Nu ska jag snart sova,sova själv första gången på tre veckor....kommer att gå bra hoppas hoppas...kattena är ju här och härjar annars ju...tack och god natt imorn ska jag göra en kul begivenhet,som jag berättar om när jag vaknar;)

36 år Josephine

enligt www.vuxenpoäng.com så är jag 36 år gammal...jag är inte förvånad är ni???

äntligen hemma...

För första gången på tre veckor så ligger jag nu hemma i min egen säng. Det är så skönt....
Hela lägenheten är ren och fin och katterna är jätte glada att jag är hemma...Utskriven från sjukhuset för andra gången och min sjukskrivning är förlängd en vecka....Hoppas jag mår bättre och kan börja jobba så fort den är över... Nu ska jag försöka vila resten av eftermiddagen om jag klarar av det....

Hoppas alla får en fin eftermiddag och att det fina vädret kommer tillbaka igen=)

hemma hos S

Nu sitter jag vid sandras köksbord och msnar och kollar resor....på pallen ligger kisse och ser ledsen ut...på stolen mittemot sitter sandy och har tele konf =) det är lugn och skönt att bara vara,sitta här och titta på kisse men han ser lite ledsen ut...trotts att jag har klappat honom och lekt och pratat med honom...han ligger raklång över pallen och tittar i golvet,inte på sin egen svans...utan rätt ner i golvet...hm knepig katt detdära...nu ska här varvas ner inför kommande vecka...tack och god natt

Världens starkaste tove...

jag tänker på dig idag hjärtat....

en söndag i solen...

image1137
en solig förmiddag....
image1138
i trädgården i slagsta....
image1139
lunch dags....
image1140
fina blommor på vägen....
image1141
intag av lunch på den lokala pizzerian ;)
Tack för ett mysigt dygn Amanda...

jag vet inte..

jag vet inte vad som händer,jag känner mig maktlös känner att det inte finns ngt jag kan göra åt detta som sker framför ögonen på mig....jag vill stanna allting jag vill inte att det ska vara såhär jag vill att det ska vara som förr som det alltid har varit...om vi lämnar detta nu vad händer då sen? vad blir vi då??har allt som händer en mening´? och är detta verkligen värt? i slutändan....jag vet inte jag vet faktiskt inte....

mina fina...

igår var mina fina tjejer här,vi åt och pratade och hade mysit...huvudsäkringen gick det var inte så kul...annars var det jätte mysigt vissa gav av ngn för mig foförstålig anledning upp betydligt tidigare än andra  men så är det ibland antar jag... tommy räddade oss och kom och fixade med elen en stjärna i himmelen till digl;).
Kvar blev jag och tove en stund för lite prat om gammla tider och hur famtiden ska bli....det var mys det var värt.
A.L kom och gjorde mig sällskap i natt,tack för det det betydde massa...när andra svek så fanns A.L tack vännen;).
Nu ska vi sola lite i gräset och sen vet jag inte rikitgt vad som händer....sjukan imorn vid åtta iaf....

image1142
image1143
image1145

ss

sommar i slagsta...gräs mellan tårna hela huset för mig själv...selma springer omkring och gapar  i vanlig ordning...men det gör ingenting för det är sommar och jag är i slagsta^^
såhär mkt färg får jag på 1,5 h det tycker jag äger....

jag älskar mina vänner det gör jag verkligen,men jag tror nog aldrig att de varit i tid en enda gång...så varför ska de vara det idag?? nej jag väntar snällt i solen på dem ;)

hem..

hem på permis över natten iaf=) och jag har lyckats bädda min egen säng idag...inte fint men jag försökte iaf...

i väntan på ronden...

ja just nu är jag i väntan på ronden...att de ska komma och kika på mig och låta mig åka hem sen yey med brorsan:).iaf till imorn ska jag vara hemma åker nog tillbka imornkväll så jag är med på ronden på måndag morgon så får vi se vad mina provsvar och så säger...hoppas bara jag pallar vara hemma nu,jag ska ju träffa mina fina flickor ju.

permis...

nu har jag permis;) axl kom och hämtade mig och vi åkte till mcd mitt gammla jobb vi käkade och snackade gammla minnen.....sitter i hennes soffa nu hon ska iväg sen och släpper av mig på sjukan på vägen...hon är  världens bästa som räddar mig några timmar från sjukan...jag har nästan glömt att jag ska sova där..förutom att jag ser ut som en sprutnarkoman då ingen jävel kan sticka rätt på första försöket...
Idag har Mimmi varit och hälsat på mig på sjukan min lilla mimmi;) av henne fick jag choklad och ett jätte fint läpplgans från hennes us and a resa;) så jag kan pussas och glittra i sommar=) tack mimmi för att du kom.
Lillebror ringde även och frågade om han skulle komma förbi och hämta mig så vi kunde göra ngt (!) snälla snälla lillebror....han skulle spela match och jag ville titta på honom ikväll....men det kan jag inte :(.
Imorn blir det permis och kanske sova hemma,om jag får sällskap vill säga,jag tyckte du skulle sova där med mig...det tyckte inte du jag tror vi måste ta och snacka om hur du prioriterar för jag börjar bli väldigt fundersam till det....imorn blir det iaf tjejkväll så det så..hanna du mat ansvarig imorn...bara så du vet;) ringer dig sen och berättar.
neheh hee du för jag vill med sitta på perran men en bärs i handen och inte ligga på ngt jävla sjukhus....^^ fan vad bitter jag blir.....

fredag...


idag är det fredag,,,,

jag tänker,lugn nykter kväll med en film och kanske en promenad...mysit..

Läkaren tänker,vi vet inte vad det är för fel på dig vi hoppas att du får komma hem imorgon...

jag tänker...its not ment to be...ska ingen få kolla film och mysa i sommarvärmen...och inte sova nära heller för den delen...

på sjukhuset...

har nyss ätit frukost och nu ska de ta massa prover på mig...

och jag har inte sovit..

jag vaknade klockan 10.00 i onsdags...idag är det torsdag och klockan är 22.31..jag har inte sovit sen dess....

still on the hospital...

Jag är kvar i mitt rum,undersökningen gick bra och de tog bort droppet jag fick äta lunch...mormor kom förbi och vi fikade och sen köpte hon en tanborste och lite så till mig...när vi for i ilfart till sjukhuset så han jag inte packa om den röda väskan som jag packat upp hemma en timme tidigare för att jag äntligen fått flytta hem ^^ eller inte....jag var så glad för jag trodde jag skulle sova hemma själv och min noja över att få akut ont och åka i ilfart hade försvunnit....dumt av mig jag vet...
Idag har varit en lugn dag med undersökningar och provtagning,har haft besök av mormor,mamaa,amanda,anna,t och axel!!Tack så mycket alla ni som kom och tack så mkt ni som önskade lycka via telefonen verkligen tack:).
I fm trodde de på hemgång imorn det tror jag inte på efter dagen,hoppas på lördag..annars tove,anna,hanna,karin och camilla så är det fortfarande tjejkväll där jag är på lördag:).Mimmi tack för att du ringde när du landat!!


Jag fick samma akuta smärtor i magen när mamma var här på em,läskigt men då fick jag medicin direkt...
Nu ska jag vila och vänta på vad läkaren säger imorn om dagens smärtor..Börjar bli lite orolig nu på riktigt..

Axel tack för att du kom,vi har inte setts på flera år och endå känndes det som igår var senast...vi är så lika vi är samma ;) och jag har saknat dig såå.
Delicato bollar och cola bjöd hon på och massa interna skämt om gammla tider och så..älskar dig hjärtat!

Mälarsjukhuset avd 61 G

Tillbaka på sjukhuset  igen inatt.
Igår kväll fick jag såna smärtor i min mage så att mina grannar säkert tror att jag blev misshandlad.
Var då tvungen att åka upp till akuten och få hjälp. Där träffa jag en doktor som la in mig igen.
Samma sal samma orange draperi. Ronden var här för en liten stund sen och nu väntar jag på att dem skall undersöka mig under dagen. Jag vet inte alls vad som sker och när jag får åka hem.
Jag återkommer när jag vet mera..
Ha en fin dag folkens!

Jag har ingen dator så det är Marie som skriver mina ord igen, så jag återkommer så fort jag kan.


om en månad...

Om en månad har jag födelsedag,om en månad fyller jag 22...
Om en månad blir jag 22 och då blir jag gammal,när jag är 23 är det tänkt att jag ska vara klar med min utbildning.Jag ska kämpa för att nå dit....
Jag har alltid tyckt att jag är gammal lidit av åldersnoja,kännt jag har varit tvungen att prestera för att må bra med mig själv...

Men jag har nu börjat tänka om...Jag tror der beror på att jag är själv nu att det bara är jag att jag inte har ngn/några andra att ta hänsyn till och rätta mig efter...Jag får bara vara jag nu.
Jag är singel för första gången sen jag var 16,detta kommer att bli en galen sommar...Det kan jag säga redan nu,sommaren kommer att anvädas till att spendera tid med mina vänner jobba och göra sånt som jag värdestätter,som jag mår bra av..Jag kan bli deppig och tyckta att det är trist att jag inte längre lever i ett förhållande eller så kan jag ta nya andetag och se detta som min sommar,min egen sommar där jag får bestämma helt själv över migsjälv....
vem vet det kanske är den sista sommaren det är bara jag...
Vi ses i september..ställ dig i kö....

jag vill inte...

jag vill inte tänka mer på detta nu...jag vill fokusera på andra saker.Jag vill vara glad och leva i nuet och jag vill inte vill inte vill inte vill inte....att detta ska ske...
Men det är nog oundvikligt tror jag dessvärre och nej...det finns inget som kunnat göra mig så ledsen som tanken på detta....
men jag måste inse att jag kan bara bestämma över mig själv ingen annan....bara påverka mig själv och mina egna beslut...det är väl bara att aceptera....

Och hur tycker du att det går ???

Jag var jätte pigg i morse och fick ångest av att sitta i lägenheten....
Så jag bestämde med de i min grupp på högskolan att jag skulle vara med på ett av deras möten för att planera ett grupparbete jag ska delta i....
På vägen till mötet gick jag till perran för att kika hur R. hade det på lunchen där satt A.L och J.B och drack kaffe...
Jag slog mig ner och var social och kilade sedan till mötet...oj ojoj...jag blev trött och kände mig helt slut magen värkte och jag mådde illa...väl framme på högskolan så möts jag av en glad grupp och det var jätte kul att träffa dem ;).Jag dräper ur mig en bitter kommentar och allt är bra igen tror jag? tycker de,som skrattar och säger att de saknat mig...men jag känner att jag har svårt att hänga med i vad som bestäms,svårt att lyssna på mer än en person i taget...så jag skriver ner allt...känner mig nere och helt plötsligt inte så fräch som jag gjort innan...
Jag går från mötet för att möta upp A.L,vi sitter i solen i våra fina brillor;)
Sen kommer mitt fika sällskap och vi traskar iväg och fikar skönt att träffa ngn som man inte träffar så offta men endå är insatt :D. A.L kommer och möter upp och vi går hem till mig,via den finaste telefonförsäljaren i denhär stan P.S ;) A.L får för första gången träffa Tusse och Enzo. Vi går ner till perran för att inta middag där J.L och J.C redan sitter och väntar på oss;) de dricker öl jag dricker juicemix och vi inviger perrans uteservering;)
Dagens plus är att C.N är tillbaka i stan ;)!!!
Vid nio är jag hemma i slagsta tröttare än på länge och lägger mig nu för att vila...
Imorn får jag inte ha ett lika högt tempo,jag måste varva ner och lyssna på min kropp annars blir jag aldrig frisk...
Nu säger J.A god natt!!!

kärlek....

image1131
Jag tror att bilden är tagen i början av åttan...

image1134

Skolavslutningen i nian min 16årsdag...det är sju år sen snart...
image1133
i grekland för fyra år sedan....

när det begav sig...

Godmorgon såhär tidigt... ^^
Tisdag idag jobba,fika och en återförening står på chemat....
Och inte är det vemsomhelst som det ska återförenas med heller :p

A- ja men ska vi ses i veckan då?
J- klart vi ska det...
A-låter bra det
J-detta kan bli galet....
A-jo det kan kan det,eller ja det kommer det...
J-minns du när vi var sexton..
A-ja då var det galet
J-det ägde
A-mm men det var det värt
J-ja man är ju bara sexton en gång..
A-jo så är det nog fan...
J-vi kommer äga denna sommar...när får vi nånsin en sånhär chans igen?
A-aldrig...
J-nej nu jävlar....
image1126

image1128image1130


.

ta en kölapp??

Jennie??
Kan man inte säga återkom i september??
Jag hade ju en bra plan där ju...^^

fler i min skara...

Har idag länkat till tre personer till Axel,finaste finaste bästa one n only axel;)
Så långt bort men endå alltid nära...

Sen Jennie på jobbet på statt...en sån jävla läsvärd blogg....hon har puttat ner henne på listan om att läsa först bloggen;) men nu hade ju S en sån fin bild på mig så jag läser nog hennes först när jag vaknar igen....
Sist men inte minst Jespers blogg ;) borde uppdatera oftare!!!


Mina nya och gamla läsavarendadagbloggar...nu har jag även varti snäll och delat med mig;)

en komplimang...

jag vill inte att du ska sluta....
jag tycker du är så ....
fin (!)

jag tycker så synd om dig...

Jag har en blogg som jag läser dagligen,en som skriver bra roligt ärligt och på ett sätt som gör att det blir enkelt och roligt att läsa;). Personen bloggar om sitt liv och sin vardag för sina vänner och andra som vill läsa..inga konstigheter i det...

Nu får jag veta att personen i fråga ska sluta blogga...Det tycker jag är trist,vad som gör mig deprimerad är att detta är på grund av en person som hävt ur sig massa dumma elaka saker om bloggaren...
Skit trisst tycker jag,sen får jag veta vem personen i fråga är...
Och då finns det inte så mkt mer att säga tycker jag,jag tycker synd om denne...tror jag....kritiken som utdelats var att bloggaren tyckte sig vara viktig och märkvärdigare än oss andra...

Så börjar jag sakta fundera lite över denne som öst ur sig denna galla,personen ifråga gjorde i mina ögon bort sig för både andra,tredje och sista gången för sisdåär sju åtta år sen....sen dess har personen enbart sjunkt i mina ögon...men om alla börjar bar and bed hoppa like ther is no tomorrow,och bete sig allmänt illa smitta halva stan med äckliga sjukdommar och bara vara allmänt bitter...blir det bättre då om vi alla sjunker till dennes nivå....
Är falska mot dem vi inte tycker om och beter oss ännu sämre mot de vi faktskt tycker om ?? räknar status i ligg och hur mkt man kan göra bort sig...blir världen då som du vill??är det de vi ska skriva om i våra bloggar för att du ska vara nöjd för att vi ska vara på din nivå och du ska fatta??
I detta inlägg så behöver jag inte ens skriva några initialer på personen ifråga jag vet att ni vet endå...
Klart du ska köra din stil och leva ditt liv och ha ditt umgänge ifred...men kom inte och klaga på andra som du tycker är så mkt sämre...för egentligen vad har du åstakommit själv?? eller vem eller vilka ....

premiär grillning i solen

Så bar det av till eric för att sedan gå till stefan men stanna mittimellan för en rökpaus hos Jennie där jag fick hålla i babyn,hennes systerson=). Vidare till stefan för att lämna röda väskan och sen traska mot lidl,Hanna förlåt!!
Hem till stefan styra upp en grillning i bersån;)
Jennie och Sandra kom förbi mycket trevligt och uppskattat!!
Kan ingen bita av skalet på tjockkorven...
Ska alla som inte ska vara singel i sommar pimp my firends

image1120
image1121
image1122
image1123

Det var jätte mysigt och det blir som när man alltid är med familjen statt...galet roligt skruvat och massa interna skämt^^ denna gång slutade det inte i snedfylla utan bara i kaffe och soffmys hemma hos Jennie;)

jag vill träffa dig i veckan=)

I minst en vecka till ska jag vara sjuksriven och gå hemma...idag ska jag träffa vänner från jobbet och imorn luncha med söta anna! Ngn gång i veckan ska jag även fika med en kompis från jobbet som jag träffar aldeles för sällan,men det har jag funderat på länge och nu fanns det tid så det var najs...(om man vill veta vem så kan man sökert kika in på ngn på jobbets blogg senare under dagen så står det nog med bild och allt:p.....)resten av veckan så har jag inte så mkt planerat och har färför massa tid över=)
Så hör av dig så kan vi väl hitta på ngt i veckan=)


det finns inte i min mobil!!!

Om ord inte finns i min mobil så finns de inte engligt mig...
Därför när jag skaffar en ny mobil så lägger jag alltid in de ord jag behöver...
Nu skulle jag skriva lidl tillexempel så fanns inte det....
Ngt att tänka på kansker ERIC???

min dag idag

Jag har jobbat lite hemmifrån på förmiddagen och det har gått bra för mig;)
Då blir jag glad. Ska jobba vidare imorgon eller ikväll om jag har fått alla uppgifter jag behöver då....
Snart bär det av till staden för att luncha med S.S och S.L hos A.J på hennes nya jobb;).
Nu pratar jag med S.S i telefonen och han är ju en hel underhållningsmaskin han.....
Han säger saker som ingen annan säger,jag funderar på att lägga upp en del citat från han här....hmm...

Lunch med S.S och S.L, jag funderar över vad jag ska ha på mig,jag kan inte ha vanliga jeans på mig...och då står det mellan träningsoverallen den gröna och min svarta nya klänning...problemet med kläningen är att jag bara kan ha stay ups till dem och det blir nog för kallt idag..då får det bli tränigsoverall helt enkelt,undrar om man kan hänga en lapp runt halsen med en offentlig ursäkt ???

jag ber om ursäkt i förskott nu iaf förlåt för detta ...till er jag kommer att möta på stan...

god morgon...

Kommer hem plockar upp telefonen....105 i kön före till försäkringskassan och 20 min kö ^^.
När jag väl kommer fram,och ställer min fråga (hurvida jag får pengar för mitt extraarbete med eller om det bara är csn). Så svarar damen med att hon ska skicka hem massa blanketter till mig som jag får skicka in....
Då tackar jag för det och vi lägger på...
Bra tänker jag då fixar jag det så får jag mer ersättning än vad jag fått om jag bara varit studerande ^^.
Sen kommer det upp i huvudet på mig vad en vän till mig sa för ett tag sedan,om att vara arbetslös. Vilket jag själv aldrig varit förstår inte vitsen med det hela...

Ja det är ju så komplicerat att vara arbetslös för det är ju så jobbigt att fylla i alla dessa papper om alfa kassan...

Jag höll på att dö när jag hörde det,och ifråga satte detta?? men driver du eller ?? om en människa inte klarar av fylla i några jävla papper är denna då förtjänt av ett jävla jobb eller?? inte ngn jag skulle anställa iaf....och inte ngn jag vill dela med mig mina 33% till utav....däremot har jag inget emot att göra de till de som är arbetslösa och försöker få ett jobb,och då menar jag verkligen försöker......omg....jag blir så arg när jag tänker på detta....


nej nu ska jag jobba lite iaf....


olika....

dessa bilder är tagna med nästan ett års mellanrum...så olika man ka se ut...

image1118image1119

hemma nr 2?

Efter att ha spenderat en hel dag med missarna hemma hos mig så åkte jag hem till päronen igen.
Eftersom att det är söndag så vankades filmkväll med E,här i slagsta....
Nästan som back in the days kan man säga...vi stod i köket och pratade med mamma och precis som igår så fick jag en flash back,jag tittade på E och ena sekunden så var vi i mina ögon tio år gammla och allt var lätt och okomplicerat...nu stod han där med bilnycklarna i handen och jag med en ond mage...det slår mig att allt inte är som vanlig allt är inte som när vi var små och det var lätt och vi lekte i skogen vid våran sten eller cyklade eller gjorde ngt annat kul en vårdag som denna....vi har så massa bakom och oss en hel del framför oss,och jag vet att vi bara kan leva i detta nu och finnas här för varandra...då kanske det går bra dethär med....det kommer det göra det vet jag....det är det enda jag brukar vara riktigt säker på finns ingen annan så finns du och vi fixar allt....

hon sa...

"Im not in love with you but....I'm gonna fuck you 'til somebody better comes along."

dumma dig....

så skulle alla dubbla antalet i sommar....men nej så ska alla svika mitt i alltihoppa ...fan ibland är du dum...men jag älskar dig endå;)

Du??

jag tycker du är så söt....
fuck att jag skulle komma på det såhär sent...

när jag blir helt ihjälskrämd...

jag låser alltid dörren....fuck...nu sitter jag vid datorn vid mitt rumsbord...och hör att dörren öppnas,jävlar vad rädd jag blir...nu dör jag tänker jag...så ser jag en arm och en randig tröja....den som kommer i dörren blir lika chokad som jag...omg,eric och anna står där...jävlar jag blev såå rädd...
hej är du hemma...
eh jaa...
ja vi ser det...¨
mmm
vi skulle titta till katterna säger de,när min chock lagt sig så kliver de in...leker lite med katterna snackar lite skit och så...:)

det var trevlig att få lite sällskap av eric och anna ;) fortfarande ovant att se dem tillsammans....men det ordnar sig nog med tiden:)

äntligen hemma....

Nu är jag äntligen hemma,hemma hos mig och mina fina katter;). De blev jätte glada när jag kom hem och det är jag glad över. Nu solar de på balkongen och jag vilar i lägenheten.
Det är en jätte varm och fin dag ute men jag måste vara inne och vila idag känner jag.
idag blir en lugn dag hemma hos mig med kissarna, tur att det är söndag. Imorgon när alla andras vardag drar igång igen så kommer jag vilja vara med på ett hörn så det är bäst att vila ut sig nu...
Imorn blir det fika/lunch med Anneli och Sandra <3.saknar... och sen blir det grillning med Stefan =)


fan...

nu vet jag...
exakt hur dessa två veckor kommer att sluta...
i deprision...
jag kommer att...
tänka för mycket/länge och...
jag kommer att bli så fruktansvärt ledsen...
och nere ....
av detta...
det gör ont redan nu...


faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan


om att bo hemma....

så åkte vi för att hämta min bror och sedan åka ut till sommarhuset, jag och H städade vårat hus och mamma och pappa städade sitt...eftersom att H inte högt ngt om ngn jävla vila/sjukskriving så var det ju bara att hugga i och hjälpa han med allt som inte var för tungt...så det torkades fönster mm och nu är vårat hus fint fint fint....
att umgås med sin familj en hel lång dag är ovant för mig/oss men det funkade riktigt bra måste jag säga...
ikväll kom anna,karin och camilla hit och vi snackade skit och skrattade åt folk som såklart inte hörde oss ;).
Nicklas var förbi och sa hejdå för han flyttar till grekland imorn;)till eve;).
ja så är jag nu i mitt gammla rum och ska sova igen...det känns lite konsitgt fast endå inte,att tjejerna var här vi satt i soffan som vi gjort så många gånger tidigare och för en sekund så kunde man glömma allt som hänt och bara tänka att det var som back in the days...det är det inte...det kommer det aldrig att bli...men det var endå en härlig känsla att sitta där med dem igen...selma atackerade såklart alla som inte vill eller tål med det brydde hon sig inte om..och nu sover hon här i mitt rum precis som innan....men jag vill flytta hem nu nu nu..till mina saker till mina katter och till mitt mitt mitt....jag vill vara frisk och kunna bära alla saker och kunna göra som jag vill på mitt sett....
men nejdå ska alla inte kunna böja sig ner:/....
jag hade en vision den var klockren och så bra det täckte hela min vår och sommar fram till september...men så ska allt gå åt helvette uppenbarligen....jaja får väl skjuta på det hela ett tag då...faaan...
jag känner mig mittemellan...så jävla mycket just nu...mest känner jag mig mittemellan mig själv,fuck jag hade ju en plan en bra plan....en plan jag trodde jag skulle kunna fullfölja men nej då...ska alla skjuta på sina planer....
man ska inte tänka för mkt man ska bara göra...
jag har för mkt tid...det gillar jag inte...fan fan fan...nu sova...inte msna sova sova sova.....


hur hamnade jag här??

kan man ju undra över...
och vart är jag??
svart katt,gula väggar i rummet gul villa;) massa foton på mig överallt hm..måste vara ngn som tycker mycket om mig..
jag är hos mina päron...roligare än så blev det alltså inte....en sak som är trist är att min bror har flyttat och jag saknar honom lite...ska jag flytta tillbaka hit för alltid börjar ni genast fundera då...neeej...
klart jag inte ska,jag sak bo här ett litet tag bara i mitt gamla rum...sen ska jag flytta hem hem hem om några dagar;) till katterna.så just nu bor jag med mamma och pappa och selma...det har gått bra i ett halv dygn...nu får vi se hur länge det funkar..tur att man inte är van att sova så länge när man bor ihopp med andra personer...= vissa pratar jätte högt...
ikväll ska jag hitta på ngt med mina fina vänner...det ska bli kul,jag tror de ska komma hit..skönt för mig.
nu är det frulle på g här...;)

nu när jag tagit beslutet är jag lugn...

på en månad så har endel saker i mitt liv förändrats avsevärt....
finns inget jag kan göra...är bara att gilla läget....
jag måste ändra min plan ändra min strategi...ta vissa beslut och statsa mig själv...

finns ingen anledning att sticka huvudet i sanden och leka denna charad längre..
som vi gjort så många gåner om och om igen..vi klarade detta så bra,så bra och så bra...
vi klarade det på varsit håll ett tag iaf...och det funkade...
inge tjänar på det varken du eller jag...ingen runt omrking oss ingen ingen...
finns ingen anlednig att gå in i detta igen trassla in oss på nytt bara för att det är som det är...
ensam är stark det måste man....det måste jag....
men ibland så behöver man tydligen hjälp,det är svårt för mig att förstå men jag får väl försöka....


vad var det jag sa???

ja nu mina vänner ska ni få höra.....

en gammal bekant till mig blev för ett visst antal månader tillsammans med en tjej...en tjej som jag inte gillar,hon har gjort sig förtjänt av detta jag loovar...ja de blir tillsammans och hon styr honom med järnhänd och min inside säger att nej de är not a match made in heaven...visste jag ju redan men endå...
jag säger till våra fd gemensamma vänner att nej detta kommer inte funka det vet jag redan nu....sen får jag höra...för ingen kan ju hålla käften här i stan...så detta kommer ju endå fram till mig som måste skriva detta på bloggen...
att

han kommer fram pissfull på krogen och ska ragga upp en polare till mig..hon ifrågasätter detta och undrar om han tagit sitt förnuft till fånga och dumpat bruden,så kanske de kan ha lite skoj??full som hon var.han börjar skruva på sig och får tillslut fram att neeej..singel är han ju inte...men att de har det kasst och att han behöver komma ut ut detta förhållande och att de kan väl ligga lite iaf??ehh nej....hasplar hon ur sig beklagar sig över hans kassaförhållande och drar sig därifrån....


det bör understrykas att detta inte är en person från ett visst hotell här i staden (man vill ju inte att ngn av desa fina ärliga männsikor ska få skit i onödan,,,) utan denna männsika är från mitt tidigare liv....

rehab i kvicksund...

stackars stackars er som inte gillar min blogg...eller mig för den delen..
heldiga heldiga er som tycker om mig om min blogg...
för denna sjuksrivningen innebär att jag inte har ngt alls att göra mer än att ligga still och tänka...(jag har redan tänkt alldeles för mkt...) det kommer att resultera i extra många blogginlägg...jag har redan planerat fyra av dem..och halva min framtid....
nu har jag varit hemma från sjukan i exakt ett dygn..och jag håller på att bli knäpp...knäpp....
jag hatar detta hatar hatar hatar....jag klarar inte av detta att vara beroende av andra människor att inte få bära mer än tio jävla kilo...kan alltså nästan inte bära tusse och enzo samtidigt och inte ens kan jag bära min jävla handväska...nu är jag iaf på rehab i kvicksund,ï våra sommar hus...sommaren lyser med sin frånvaro och jag ligger i uterummet och vilar mig...såhär är min utsikt från ett av ute rummen...teddy är här och gör min sällskap och farfar odlar massa saker...i helgen är det tänkt att jag ska vara här ute i fina fina kvicksund mitt kvickusnd...och senare i veckan som kommer ska jag försöka vara hemma så mkt som möjligt....
image1117
jag gillar kvicksund massa massa....och jag gillar vårat sommarhus...jag har dock många upplevleser här utifrån,när jag var tillsammans med d så bodde han här ute första året vi var tillsammans vilken gjorde att jag nästan var här varje helg i ett års tid...jag har haft min vfu på skolan här ute och spenderat mkt tid med min familj här ute...tråkigt nog är sommarhuset och D inte det första jag tänker på när jag tänker på kvicksund...

fan...fan fan det är en blond person i en blå tröja...eller hade iaf då misstänksamt ofta en blå tröja på sig...jävla najs var du tyckte jag....tills jag nyktrade till och traskade ner på perran,du var där lika full som då....och fuck vad odräglig du var..omg hur kunde jag..för jag kan hoppauppochsättamigpå att du var lika jävla odräglig då,det var ju bara jag som var full och tyckte du var najs...eller nej jag tror inte att du är en otrevlig jävel till vardags..du är bara inte så najs när du är full....och det är väl inte jag heller därför tyckte vi att vi hade en bra ide...du är säkert trevlig när du är nytker och det är ju jag med men inte fan är vi trevliga tillsammans iaf och det är ju bra det...för just nu är jag extremt osäker på vem jag är trevlig tillsammans med när jag är nykter....

jag bryr mig inte om ngn fattar för detta är min blogg och jag får skriva som jag vill....

josephine fick inget morfin utskrivet av sjukan...ska alla bli tjuriga...

tack

tack alla som hört av sig och som kom och hälsade på mig på sjukan i mina fina rum=) och drog omkring mig i rullstolen tack!!

image1116
jag fick massa fina presenter,böcker tidnigar godis mm...
men en fin sak jag fick av mina fina flickor var en bild på oss alla från förr förra fredagen;) den är så jätte jätte fin och det var sista kvällen eve var med =) de hade ramat in den så fint tack mina älsklingar!
Av T fick jag världens finaste piglet som fick sova bredvid mig så det inte känndes lika ensamt...
men nu ska piglet och jag och alla mina saker åka hem ;)

today is the day....

idag ska jag få lämna sjukhuset...
idag runt lunch ska jag bli hämtad och skrivas ut...jag kommer att vara sjukskriven till dem 14e minst..

image1114

image1115 
bild från i tisdags när jag var ute med mina älsklingar;)

nu ska jag göra mig iordning för hemgång...