fest hos mig

DSC00571.JPG
fest hos mig

2007 års bloggen


2007 har utan tvekan varit det mest händelserika året i mitt liv... När året började så satt Eric och jag på en parkbänk och oroade oss över det nya året...



Början av året var extremt tumult artad för min del, efter att några månader tidigare klivit ut ur ett fyra år långt förhållande, med förlovning sambo liv och gemensama framtidsplaner så stod jag där nu där...


just josephine som jag brukar säga.

 Och hade nyss träffat en alldeles underbar person som kom att berika mitt 2007 på så måna sätt... jag var kär igen på riktigt ..


 Ett  nytt sätt att leva  tar nu fart, jag växer som människa som aldrig förr och jag har en alldeles underbar människa i mitt liv som ständigt lär mig nya saker både om mig själv och om allt allt mellan himmel och jord...jag är så stolt och tacksam för det.


 Men balansgången mellan att börja data och släppa in en ny människa i ditt liv och att samtidigt vara vän med sitt ex. var svårt svårare än jag någonsin kunnat drömma om.

I tron om att man kan vara vän med sitt ex, det fungerade till en början väldigt bra. Vi hade ju aldrig varit osams på det sättet mitt ex och jag så jag trodde inte det skulle vara några problem...

oj vad fel jag hade...


I Januari fick jag även ett nytt jobb, jag började jobba på banken på tm avdelningen och det gav mig så mkt att få sysselsätta mig med något nytt..  jag träffade även en ny kompis där sofie =)


Nya kurser på högskolan började med, jag fick en ny bas grupp och det innebär även nya vänner.

Speciellt då Sandra och Sandra som jag tycker så mkt om. Sandra och jag träffas dagligen och det känns tomt och dumt utan att ta en kaffe med henne och plugga/prata jobb.


Jag började även att hänga mer med Stefan och stället vi hängde på var såklart perrongen, en ny livsstil med stadens hetaste restaurangare , söta servitriser och snygga kockar blev vardag för min del.image901


Min vackra bästa eric rycker in i lumpen och våra söndags luncher blir en vana som håller i sig hela året.



Mitt kärleksliv är som en bergochdalbana, jag slits mellan den nya kärleken och exet. Det ska snart inte vara ett problem längre, exet deklarerar att även han träffat en ny till en början är jag glad för hans skull trotts att det visar sig vara en av våra då genemsama kompisar. Förändringen som sker med honom skrämmer mig och en kväll är det ett faktum jag har aldrig hatat någon som jag hatar honom. Käftsmällen är ett faktum, inget jag är stolt över men, något jag skulle göra om igen om samma situatuion uppstod.. bråk skrik och hot. Jag är chokad över den person han blivigt och eric drar en hysterisk Josephine från inflyttningsfesten.


Det rullar på jag fokuserar mig enbart på att bygga upp och rätta till den trasliga relation som jag nu lever i, går in med hela mitt hjärta med allt jag har. Eric, marie och stefan är de som hela tiden finns där för mig stöttar och stödjer mig.


Mars kommer Eric, Stefan och Peter fyller 20 det firas i flera dagar, Ett galet dygn i sthlm på patricia med stefan en av de roligaste kvällarna detta år. Jag kommer hem bakfull och sliten och möts med öppna armar och känner mig trygg för första gången på länge.

image902
image903

I min naiva tillvaro så tror jag att det lagt sig med exet och att vi nu rätt ut det som varit.

Så fel jag hade, en kväll efter ett födelsedagsfirande så går något väldigt snett igen..

Med telefonen tryckt mot örat gråtandes helt hysterisk, ringer jag till min mamma min allra bästa älskade ... hotat till livet, ska jag polisanmäla eller inte vad gör jag?  Mamma tröstar och lugnar ring inte polisen är det sista hon säger vi reder ut detta när vi kommer hem. Stefan kommer jag vägrar vara själv han sover hos mig natten jag gråter och skakar... dagen efter packar jag väskan och sover inte hemma på en vecka... orden ekar "jag vet vart du bor vill du dö".. det kanske bara var tomma ord det kanske bara var ilska och hat från den sidan, men det var extremt obehagligt... du hävdar att du inte mins vad du sa men att du aldrig skulle ta såna ord i din mun....


I mars blir jag även presenterad för en person som alltid kommer att ha en aldeles speciell plats i mitt hjärta.


William döps
image928




Påskveckan firar jag mestadels borta och jag lyckas slappna av och mår ganska bra, tack vare någon som alltid finns där och stöttar och tröstar. Kärlek...



Sommaren kommer med planer för jobb på bank och förskola, precis som alla andra somrar så fyller jag ju år även i år. 6e firas med tårta kakor i mängder med släkt och vänner.

Födelsedagen firas med mysig middag på jehrnbergska och mycket glädje.


 Presenten är en kväll på casino Cosmopol i sthlm och jag ska spela poker på riktigt=).


Dagarna efter händer något extremt stort min lillebrorimage905 och många med honom tar studenten och jag har aldrig varit så stolt i hela mitt liv, jag står och gråter på skolgården när min älskade lillebror kommer ut i kostym och allt nu är han stor min fina vackra bror. Stefan tar med studenten och jag är minst lika stolt över honom och där står vi i matchande image906klänningar trotts vissa sura miner.


Sommaren hinner knappt börja förens årets utlandsresa tar plats, fem fantastiska dagar i tyskland med got mat och gott vin samt en kulturell chock för mig dock en positiv sådan.


Sommaren går och jag jobbar på som planerat, jag träffar vänner som är hemma från alla de olika städerna de pluggar i samt spenderar en tid tillsammans men underbara mammalediga Anna och William.

Jag skäms även bort med roliga utflykter på helgerna och goda middagar med trevligt sällskap.


Tre dagar i Lindköping med Eric och Stefan, underbart mysigt kvalitets tid med mina älsklingar!!!


Sommaren avslutas med en till resa denna gång till min favorit stad Göteborg fem perfekta dagar på ett väldigt fint hotell (som jag inte tänker skriva namnet på då skäller stefan på mig) med utflykter karusell åkande och massa skoj. Kärlek .



kräftskiva i slagsta med de jag älskar

Hejdå taco middag med mina tjejer, de ska till olika städer och länder i europa medan camilla och jag håller ställningarna här hemma tills de återvänder i december.


Hösten kommer jobb på banken och skola drar igång, i september blir även jag anställd som servitris på stadens Hotell !!!  Nervös så jag håller på att kräkas på hovmästaren tar jag mig igenom mitt första arbetspass, utan att spilla på ngt eller annat dumt.



Jag flyttar till min nya alldeles egna lägenhet tillsammans med kisse...

här kan vi lägga allt negativ bakom oss och börja om på nytt !!


Fem veckors vfu med skolan gör att jag får träffa 22 st alldeles underbara nio åringar som vinner min uppmärksamhet och tid på en gång. Ingen gör mig så glad som dem.


November börjar lida mot sitt slut och det betyder i Erics fall att snart är det MUCK. Det ska firas med muckar bal och då väljer han att ta med MIG jag är hysteriskt glad och hoppar omkring och ler=).  Hotell vistelse och bal i Stockholm med världens finaste är ett av mina starkaste minnen från i år. Jag möts även efter denna Stockholms vistelse med öppna armar och bakis mat.

image918

Helgen efter bär det av till Vemdalen , med lillebror, exet hans nya tjej hennes syter och min älskade före detta svåger. Detta var inte en frivillig nöjes resa utan en resa i utbildnings syfte.

Mer om det kan ni läsa här..


Det nalkas mot jul, jag får dille får för mig att jag är lycklig och att detta kommer bli en bra jul, sandra julpyntar och tusse och jag tittar på så fint blir det!!

Det nissas på julbord och planers inför julklapps shopping. Då tar årets fest plats, Nobel släng dig i väggen här kommer P festen på QHS i Eskilstuna.  En minst sagt galen fest kväll som innehåller allt en sådan ska innehålla, gråt ,hångel, slagsmål dans och framförallt alkohol i mängder...

image919

Julen firas med släkt och vänner de jag älskar mest så som det ska vara =) mellandagarna är jobbiga i år ett beslut som legat och grott ett tag är nu för mig och dig ett faktum...


I fredags kväll så är det sing star kväll hemma hos camilla och jimmy, en helt vanlig sak kanske ni tänker då.. men för mig betydde det så mkr mer. Jag kommer in i lägenheten och jag hör skratt och röster jag känner igen det är inte sant tänker jag men när jag kommer in så är alla där...alla mina älskade vänner från högstadiet och mellanstadiet. Det är lycka och kärlek för mig.. När Nicklas sen åker och hämtar Calle från flyget är min lycka fulländad och jag håller mig från att fälla en tår av lycka... den kvällen kommer jag heller inte glömma i första taget !!


Nyår med vännerna en självklarhet men vart ska vi var??

Jo vi ska vara hemma hos mig anna, hanna och jag virrade igår vid åtta tiden omkring på ica maxi för att styra upp middagen till ikväll.  Efter middag kommer det flera vänner och alkoholen kommer att flöda....



Ni kanske nu tror att detta år enbart varit lycka för mig och glädje så är det inte, många i min närhet har mått fruktansvärt dåligt och jag tänker ständigt på dem och försöker vara en god vän och finnas till och ställa upp med allt jag kan... jag valde i detta inlägg doc att inte fokusera med de tråkigheter som skett under året... men jag vill bara uppmärksamma om att jag inte glömt dem utan bär dem ständigt med mig i mitt hjärta...


under detta år har jag vuxit som person, jag har blivigt starkare och mer självständig och lärt mig att vara själv inte är så tokigt endå...
 Idag är sista dagen på detta tumutltartade år det har varit bra och dåligt om vartannat och både skratt och gråt för min del.. det har varit dagar när jag undrar om jag förjänar att vara så lycklig och det finns dagar när jag funderar vad jag någonsin kan ha gjort för att förtjäna att må så dåligt som jag gjort...

detta år måste jag endå samanfatta som bra.

det jag saknar har först och främst varit tid, tid att umgås med mina nära och kära. jag har även saknat mina kusiner som under detta år gjort sin hemstad den äran aldeles för sällan, jag älskar dem så mkt och jag är så hemskt ledsen att jag inte får ta större del utav deras uppväxt och deras liv.. de är tre små kompior utav min bror men samtidigt små egna självständiga individer.. igår var det åtta år sedan jag höll i jacob första gången han var en sån stor baby och jag älskade honom från första stund...nu är han stora pojken och igår när jag ringde och grattade så berättade han att han önskade sig ett xbox 360..



årets visdomsord är "ad astra per aspera" ord jag tänker på varje dag och för att föreviga dem så tatuerade jag dem i början av året..en tattuering jag är stolt och väldigt nöjd över....

Med dessa ord önskar jag er alla ett gott nytt år och en fulländad underbar kväll!!





2007 bloggen...

är på G publiceras innom kort....

MMS

DSC00556.JPG

vaken..

idag fyller pappa år grattis till han=)

känslan är alltid den samma när man vaknar vid halv tolv efter att ha somnad vide sex tiden...nu måste jag upp och ta mig för....

gårdagens mys med gamla gänget var välbehövlig för mig,det var så kul att få vara bara jag igen...att få träffa dem alla på en gång och att höra dem sjunga var ett stort + bilder kommer jag lovar;)

jag gick hem själv det blåste men regnade inte..när jag kom hem skickade jag ett sms till nicklas som back inte the days, "hej jag har inte blivigt våldtagen nu är jag hemma puss god natt"..bra svarade han, som sig bör....


innan jag traskade iväg fick jag dock ett sms...
jag vet inte hur jag ska ställa mig till det dock, ska jag bli glad eller ledsen..ska jag uppmärksamma och svara eller bara strunta i och fortstätta med det jag gör...svaret på den frågan vet jag inte och det stör mig såå mkt....

fick veta en del saker igår som gör att jag får kalla kårar och blir orolig och nervös....detta måste tagas tag i....


nu duscha sen en repa med marie på stan...


halvfull...

hemma efter en kväll med gänget så att säga,vi sjöng sing star och hade jätte mysigt=)
vi sjunger jätte fint jag lovar!! först så sjöng vi bara och drack cola....sen blev det starkare saker och nu är jag lite halvfull...det diskuterades minnen dåtid,nutid och framtid...;) calle kom hem fråm danmark för att fira det nya året med oss och vi uppdterade varandra på våra liv hahha.....jag chokade även alla när jag sa att imorn borde vi gå ut och dansa och ha kul....det är nog något jag inte sagt de senaste fem åren iaf....



nu ska tusse och jag sova det är det enda rätta så får vi se vad som händer imorgon....

sing star med vännerna de äldsta närmsta bästa jag har sjungit singel%

DSC00564.JPG
sing star med vännerna de äldsta närmsta bästa jag har sjungit singel it must have been
Love och baby love !där satt den ...

en god natts sömn..

nu har jag äntligen fått sova ut,jag sov mellan elva och åtta...och jag vaknade inte en enda gång,tusse låg på kudden bredvid mig och lekte med mitt hår då vaknade jag dock. så nu mår jag lite bättre,hoppas det håller i sig nu med....på förmiddagen har jag taigt det lungt och busat med tusse,jag är så trött i kroppen känner jag även fast jag sovit ut inte kul^^. jag är så slutkörd att jag inte ens har ångest över att våra nyråsplaner inte är klappade och klara...eller att jag inte har full koll på vad jag ska göra i helgen förens på söndag då jag och eric ska ha lunch.
idag ska jag och sandra ses på wayens och dricka chai latte,och planera skolarbetet...+att jag ska köpa en hårborste för mitt hår är en enda röra:/.
jag skulle vilja göra ngt kul med mitt hår men det går inte,för jag vill ju ha långt hår och jag har ju även tänkt att vänta tills min naturliga hårfärg kommer tillbaka för jag vill veta hur den ser ut...
det här var nog värdlens tråkigaste inlägg...så är det när det inte händer så mkt spännande för tillfället....

fina

image895
finaste på p festen...

sjuker...

nu är det såhär....
kroppen säger ifrån på riktigt,blåsor i munnen,ont i huvudet och hela kroppen...känner mig sliten och sömnig,häning och seg och vill bara dricka the ligga i sängen och vara med kisse.

eftermiddagen med cissi var jätte mysig,skönt att prata med henne hon har vettiga åsikter och är en vettig mäniska helt enkelt...jag köpte nyårsdricka och en kallender som jag nog ska byta....

följde med henne till jobbet sen och kände att jag blev sämre och segare det fick avgöra det hela en räckmacka och lite juice på perrongen senare så gick jag hemmåt....funderade på att hyra film men jag orkade inte kände jag...


nu ringde farmor och frågade hur jag mådde...
farmor är bäst...


nu ska jag krypa ner i min mjuka ensamma säng med kisse.....

julklappar...

min fina byrå blev jätte bra i hallen
image892
en parfym som luktar så himla gott..och flaskan är jätte fin <3
image893


Jag fick även många andra fina klappar får se om jag visar bild på dem en annan gång...

oj vad jag är trött borde sova några timmar till.....nu ser jag på ett jätte kul program på ettan....

just nu...

i tisdags jobbade jag 20-04.... när jag stämplade ut hade jag ont i benen och i fötterna...natten till igår sov jag tre timmar....sen var jag vaken tills tolv igår.... för att "kunna sova gott" jag sov till nio..det är 12 timmar på två dygn...det är lite lite tycker jag...igår ikväll fick jag feber för att jag var så trött och idag vaknade jag med värk i hela kroppen och huvudet....

kör gärna stenhårt utan två lediga dagar på rad i fem månader toppa sedan detta med sömnbrist och känslomässig bergochdahlbana....great ;)....

jag har tio dagar "ledigt " nu då jag inte ska jobba..men jag kommer att plugga...jag funderar på att följa toves råd och vara helt ledig fram till nyår....den iden är bra bra bra men det kommer inte att gå för sandy och jag måste styra upp vad jag ska göra när hon är på semester :D och så ska jag läsa litteraturen till engelskan...men på lördag och söndag ska jag nog vara helt ledig iaf...idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra^^.. Cissi och jag ska gå och prova kläder på jobbet senare och efter det ska vi en sväng på stan...

ikväll blir det iaf lugnt för min del mer än så vet jag faktiskt inte....

verkligheten...

kom som en kalldusch igår så fort jag slog upp mina vackra bruna...jag låg i sängen tittade i väggen och funderade...enda till tre tiden då kom mamma och pappa och hjälpte med byrån...innan det skyndade jag upp och tog ner allt mitt julpynt....nu är det roliga över ingen mer jul för min del.så jävla typiskt jag som verkligen hade jul känsla i år......sandra som hade pyntat så fint...

kilade till jobbet det var sjukt kul att jobba tycker jag ;) slutade vid fyra snåret..då åt alla som hade jobbat kebab tillsammans och det skapade en slags vi känsla måste jag säga det var jätte mysigt...

ett annorulunda sätt att uppleva annandagen på,men en fika fans det såklart plats för=)

nu hemma....soffan,katten,tvn och chipsen skriker mitt namn snart är jag där en lång dush först bara.....

idag konstaterade jag dag ett i mitt nya liv...fixa ja bra tyckte jag...


för sista gången i år tar jag på mig min svarta kjol och min vit

DSC00539.JPG
för sista gången i år tar jag på mig min svarta kjol och min vita skjorta och går till jobbet .dagen har mest bestått av att ligga i sängen och fundera på saker och ting .päronen var över och hjälpte mig med byrån det blev jätte fint !jag är glad att jag ska jobba ikväll lite sprit på detta hade nog bara slutat i katastrof !alla strumpbyxor är tydligen borta och det innebär att jag måste jobba i stay ups det kan bara gå illa .nej nu ska jag posta brev

min julafton

Efter att ha legat vaken nästan hela natten för att jag åt ostbåga kvällen innan så klev jag upp såg på julkaendern myste med tusse och tog sen en taxi för att åka och hämta sandy...

image881

stefan när han fått sin julklapp =)av anneli
image882
så var det bara stefan
image883
och jag kvar....
image884

hos mormor och säga god jul
image885

hemma hos familjen a
image886
lillebror öppnar klappar
image887
mina paket=)
jag fick en byrå=) som jag önskat mig och en lampa och massa bra saker=) byrån orka de inte slå in:(
image888
jag gör förätt=)
image889
vi grillar till middag=) och har jätte trevligt bara vi fyra=)
image890

sen åkte jag till familjen s=) de satt och öppnade sitt sista paket och ögonen lyste på stefan som ett litet  barn tog säkert en kvart för hans mamma att öppna...när hon är klar har hon ett litet litet kort i handen med stefans bild och en svensk flagga och massa datum på....jag fattar direkt det gör peter med men inte hans föräldrar jag vill hopppa och krama om stefan men de fattar ju aldrig=) sen efter ett tag går de upp för dem att stefan äntligen lyckas ta körkort=) grattis till han=)
sen åker vi till stan stefan kör och tvingar mig sitta bredvid=) det gick jätte bra och det var kul att åka med honom;)

sen gick vi till grappa....
sen skulle alla vela om vart vi skulle de fick för sig att vi skulle till harrys...där satt jag ner foten,sen fick de för sig att vi skulle gå till time,det komenterade inte ens stefan och jag...sen gick vi till grappa igen sen till jeppe och sen gick vi hem...var hemma vid två;)
jag hade en jätte bra julaftton det var jätte mysigt att det bara var vi fyra vem vet nästa år kanske vi är fler..??
jag försökte att inte tänka för mkt på det firandet som skulle infunnigt sigpå dagen men inte blev av....
och då gick det bra;)

mellan varm och efterått hos familjen a

DSC00535.JPG
mellan varm och efterått hos familjen a

god jul

DSC00518.JPG
god jul

God jul

Idag är det julafton god jul!!!!

igår var mina bästa tjejer här och firade lite jul det var jätte mysit så kul att träffa alla igen på en och samma gång;)
allt gick jätte bra förutom att tusse gjorde de lite stressade och rädda hahahh!!
image869
image870
image871
image868


sagan om det stora stora paketet!!

image872
i väntan på att paketet ska slås in i butiken... amanda bär mina andra julklappar och mimmi tar min väska så går vi....
image873
..på väg till pappas butik där paketet får stå nar jag shoppar resten....
image874
...paketet är hemma nu och tusse smakar på alla snören så de är ok....

image875
...paketet i väntan på taxin i min trappp....
image876
...paketet är hemma hos sin ägare,efter taxi färden hoppas den blir nöjd....

jul hemma hos farmor och farfar i lördags
image877
image878

allt dåligt som händer i jul...är coca colas fel bara så alla vet:( föratt coca cola lastbilen har inte kommit ännu och utan den blir det ingen ordentlig jul;(


nej nu ska jag upp och hoppa ska önska de på ett av mina jobb god jul nu på förmiddagen sen bär det av ut till familjen a i slagsta och sen kanske till hällby och familjen s och sen till grappa tror jag =)



idag är det julafton och julen är en högtid då vi ger varandra saker....det tycker jag är kul=)
men, jag önskar att jag kunde ge dig allt du önskar...allt det du vill ha i jul och alltid annars med för den delen...för det är du värld....men jag kan inte....jag kan inte,jag är så hemskt ledsen men jag kan inte...jag kan inte ge upp mina principer och mina värderingar bara för att göra ngn annan glad jag är så hemsk ledsen men jag kan inte...jag måste få stå fast vid mina principer och mina värderingar...annars är jag inte mig själv längre och det går inte...jag är så hemskt ledsen för att det  har blivigt såhär men det finns ingen annan utväg....
jag måste få vara mig själv.....


god jul allihoppa nu måste jag upp och hoppa annars hinner jag inte innan taxin kommer!!!


jul firande hos familjen a såhär ser vi ut då

DSC00495.JPG
jul firande hos familjen a såhär ser vi ut då

jul...

Idag är det lördag och idag ska familjen A fira jul=) käns bra måste jag säga,att jag inte behöver packa in mig i en bil och åka massa långa mil för att vara borta i tre dagar och för att sedan ta tåget hem igen..och med resultatet från förra året även behöva förlita mig på eskilstuna taxi,jag vet smidig som en mört när man varken har körkort eller bil ^^.
Vaknade tidigt idag med som vanligt, men utan mardrömmar denna natt dok det kändes bra måste jag säga,men jag har vaknat fler gånger under natten och det är inte kul. Och jag vet varför jag vaknar till och från, jag har börjat bli lite orolig och stressad igen känner jag..och jag vet varför...men men jag har mig själv att skylla till viss del bara vara stark nu så...inga nervösa sammanbrott innan jul/nyår tack de klara vi oss utan. Och jag måste säga att jag klarat mig väldigt bra från dem under denna höst=)
nej nu frulle snart....

god natt..

Julklapparna är köpta och om inslagna av mig,den största klappen jag nånsin givit har nu äntligen kommit hem till mig tack alla för hjälpen..bild kommer på juldagen=) smidigt där när man har både körkort och bil...
Tusses födelsedag lider mot sitt slut,jag är trött och har säkert anledning till att vara nere men det är jag inte :)
Eric och stefan och jag har firat jul och ätit god pizza som eric och jag bakat stefan kom sent som vanligt men idag orkade jag bara skälla lite på han...
Tusse sover och är glad för sina nya leksaker sina bra att ha saker och sitt godis som han tyckte så mkt om;)
Eric och stefan avslutade det hela med att dansa runt min gran och nu ligger tusse och jag i sängen själva.
Imorn ska jag fira jul med familjen A =) hahah jag har rimmat som aldirg förr=)  + att sandy och jag klämmde in en kaffe på stan as allways;)

nej nu tack och god natt

tusse tackar för alla grattis han fått...

Nu har jag öppnat de klappar jag köpt och slagit in dem igen i fint%

DSC00476.JPG
Nu har jag öppnat de klappar jag köpt och slagit in dem igen i fint papper som jag själv köpt.det är bara william som får butikens papper för han vet redan att han ska få en leksak tusse har hjälpt mig genom att leka med snören och riva mig snart ska jag ner på stan och handla klart

det är inte bara jag som är sent ute i år träffade dessa damer n

DSC00474.JPG
det är inte bara jag som är sent ute i år träffade dessa damer när mimmi handlade i full fart åt sig själv nu har jag panik i leksaks butiken samt ingen kännsel i min arm

tillsammans med den minsta handväskan de minst varma skorna och med bara e

DSC00472.JPG
tillsammans med den minsta handväskan de minst varma skorna och med bara en tröja under jackan ger jag mig nu iväg för att handla julklappar !

Födelsedag!!!

Idag är ingen vanlig dag för idag är Tusses födelsedag hurra hurra hurra!!
Idag fyller Tusse två år!!!

image861



....Egentlligen så vet jag bara att tusse är född i december 2005och inte något datum och förra året var det helt enkelt inte läge...men nu har jag bestämt mig Tusse fyller år idag den 21 december så blir han två år!!!

bra känsla

Trotts att josephine och sovmornar aldrig aldirg går ihopp och jag vaknade tidigt av mardrömmar så känner jag att idag kommer att bli en bra dag idag.
Mitt tvångsmässiga bettende har nu bidragit till att jag betalt alla mina räkningar innan klockan nio på morgonen det känns bra!!
Idag ska jag städa lite till och sen bege mig ner på staden för att köpa klart de sista julklapparna och det ska bli jätte kul!!!
Idag har jag bestäm mig för att vara glad hela dagen enda fram till tisdag..så om ngn vill jävlas/vara elak mot mig så passa på för att nu har jag lovat mig själv att inte bitcha tillbaka eller bli ledsen...nu har jag två klappar att fundera ut tusse är den enda och sen är det en till hm....får ta tag i det på vägen mot stan...
nej nu ska jag ta tag i mig själv och äta brödet jag bakade igår till frulle ;)

ni vet när man känner sig sådär värdelös...

Klockan är tio över åtta,jag har bakat och ätit själv...jag ligger i min säng och tittar på spice girls,de är intressant haha mina stora idoler när jag var liten...kollar på bilder från då på dem många människor blir fulare när de åldras men de blir fan snyggare för varje år som går och ju mer pengar de spenderar på sitt utseende ju bättre blir de uppenbarligen=).

idag vakande jag upp och kännde mig ganska värdelös och dålig,det är inte en kul kännsla ju längre dagen gick ju sämre mådde jag och nu vill jag bara sova.....man måste tänka efter ibland vems fel är det att jag känner såhär..och ja snabbt kan jag lista minst tre personer att skylla på men som jag brukar säga det är endast ditt eget fel när du låter folk behandla dig dåligt....så upp men hakan och inse att den enda som kan göra ngt åt detta är jag jag jag....som sagt jag är trött och sliten och måste hela tiden tänka efter reagerar jag såhär pågrund av detta eller är det faktiskt ngt som är fel....sug på den ni..

image859image860
bilder:www.google.com

mina fina barn...

Igår var det julavslutning på min vfu skola...
så jag gick upp tidigt i ottan för att delta i detta spektakel där lärarna alltid sjunger och dansar för barnen;) och det uppskattas... de andra lärarna hade övat lite eftermiddagen innan och mimade på för fullt när jag kom in,så går jag och hämtar barnen ego tripp 2007 22 ungar kastar sig över en och vill bara kramas,hålla handen och sitta bredvid mig.
När uppträdandet börjar så sitter jag mitt bland alla barn och tittar på de andra lärarna, barnen hade frågat om jag inte skulle uppträda med nee säger jag ska jag inte...sen sitter jag där och tänker jo hell yea klart jag ska...så jag går in bakom scenen och frågar finns det plats för ett extra nr? klart det gör så snabbt som attan leta upp en skiva med en låt jag kan iaf någorlunda bra på med musiken  så sjöng jag och dansade för mina fina barn;D de uppskattade det verkligen och det var så kul att se deras miner när jag sjöng för dem;D
sen gick vi tillklassrummet tände fjärde ljuset och sa hejdå...jag fick några fina julkort som barnen gjort och sen tog jag bussen in mot stan igen.

jag kommer att sakna mina fina barn som har lov nu...

snart är det jul

Jag sitter i mitt kök och tittar ut genom fönstret...min utsikt är sjukhuset och jag ser granen på taket,det är fin och julig...när mamma hämtade oss på fritids när vi var små så gick vi alltid en speciell väg och då såg vi julgranen på värme verket...det tänker ja offta när jag går just den vägen i slagsta;D.
Jag brukar inte tillbringa så mkt tid i mittt kök men nu har jag gjort pita bröds deg och väntar på att den ska jäsa...
Tusse ligger på bordet och tittar på mig när jag skriver.
Jag har inga skåpluckor i mitt kök och kommer de inte imorn som de lovade så blir jag himla besviken...man måste ju ha köksluckor på julen fattar ju minsta femåring....

I morse när jag gått å lagt mig i min egen säng så smsade jag till sandra att jag var omotiverad att gå till skolan,då smsar hon tillbaka och just då hade hon somnat vid sitt köksbord för hon var lika trött hon!!!
Vi gick till skolan sen var det dags för lunch och jag hade tidigare tänkt att mcd skulle inte sitta helt fel..så vänder jag mig till sandra vart ska vi äta lunch?? mcd säger hon då..sen vänder jag mig till andra sandra och frågar vart ska vi äta lunch mcd säger hon med....hahah vi tre hade tänkt samma sak hela morgonen så mcd fick det bli=)
Vi avslutade engelskan och sen gick sandra och jag och drack kaffe hahah ovanligt....^^ sen gick vi till banken sandra skulle lämna ett papper och jag skulle lämna saker till brorsan... så fin i sina bankkläder:)

sen gick jag hemmåt när jag kom hem hade älskling spytt två gånger..stackars han tänkte jag sen kollade jag om han verkade sjuk men det var nog bara hårbollar tror jag min stackars älskling:(
ja alltså det var tusse baby som spytt.... sen städa jag lägenheten;D

ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt,igår var jag gäst och kikade på när det bakades kola och tryffel....jag glömde visst smaka på kolan...får se om jag får komma tillbaka ngn gång om jag har tur:D

Imorse när jag vaknade kännde jag mig nere och ville inte gå upp jag rullade runt i sängen och gjorde tjuriga grimarser och sparkade lite i lufften...jag kände mig så himla nere jag ville inte gå upp jag ville inte vara alls bara sova bort hela dagen....tjuriga tjuriga jag....nu kanske alla tror att jag är en allmän bitter *****..så är inte fallet doc....jag är bara så himla trött och sliten har inte varit ledig mer än två dagar i rad sen i augusti och nu börjar det kännas....ska se om jag orkar baka ngt mer ikväll eller om det bara blir brödet ;) duktiga duktiga jag !!

Nej nu ska jag leka med tusse

motivationen lyser med sin frånvaro...

Har aldirg varit så omotiverad förut till att gå till skolan fy fan...först sitta och lyssna på två föredrag av klasskamrater som pratar kass engelska sen lunch i två timmar och sedan efter det ta daa lyssna på eng läraren i två timmar till...sen gå hem och slänga sig i väggen....blä säger jag bara blä.....vill ju mkt hellre vara hemma med min fina kisse och göra han sällskap:D

this is me..

Att stå upp för den jag är och vad jag gör,att rätta till mina misstag i den mån jag kan.
Att inte försöka såra folk medvetet men att samtidigt vara ärlig, offta faktiskt för ärlig.
Att alltid tänka på hur jag ska hjälpa de som står mig nära, men att samtidigt inse att mår jag själv inte bra så är jag inte till hjälp åt någon annan.
Att stå fast för mina principer och att inte vända kappan efter vinden, uttrycket att "falla för grupptrycket" är ett utryck som jag inte tror kan förknippas med mig.
Att ibland behöva vara ensamen och stå själv därför att jag står för mina åsikter...
Att veta att den enda du vet att du kan lita på till hundra procent är dig själv, att man måste vara självständig och stark annars tror jag inte man klarar sig i det långa långa loppet...

Så har jag alltid så länge jag minns tänkt och förökt att leva....

I care....

Det gör ont i mig....
det gör ont i mig när jag ser hur fruktansvärt dåligt så många i min närhet mår...
det gör ont i mig att jag inte kan göra annat än att erbjuda mitt stöd/tröst..
jag hoppas verkligen att det vänder snart,för nu måste det börja gå uppåt igen det har varit på väg ner så jätte länge nu....







P fest

Huvudet dunkar,jag minns inte att han ringde och sa god morgon nu åker jag till jobbet imorse...jag tar upp mobilen för att kolla hur sms nivån var igår,och som vanligt så står jag för allt jag dundrade iväg....ingen bakis mat inatt betyder att jag fortfarande är full...kallt var det att kliva hem vid fem i stay ups och klänning från efterfesten hos de allra allra finaste...festen var kul mkt dryck och trevligt bord hamnade vi vid jag och min date hahha ...som alla sprang omkring och teatervisakde om hahah "min låtsas kille" ne är han ju inte han är inte låtsas han är på riktigt och han är min min allra bästa eric, men vi är ju inte tillsammans för det hahah... MIna allra bästa eric och stefan jag älskar er så mkt och igår glittarade vi ikapp....Efter några nubbar såg inte eric lika förvånad ut över p spektaklet i den fina fina festsalen...vi dansade,emma sjöng,chefen höll tal...vi drack lite till de åt marängsvich jag tittade på....vi tackade av en chen vi tog hissen inte p hissen dagen till ära...vi var på grappa personalen var trevlig och vi var piss fulla hela högen.,.. efterluva som utlovat det gillade vi....jag ringde aldrig det dära samtalet igår innan vi började festa...när kännslosamtal nr ett för min del drog igång och tårarna föll så ångrade jag mig...


men verkligheten kommer ikapp en all är inte bara fest och kul jämt...

färlåt att jag rinde och väckte dig vid fem och grät som aldrig förr förlåt men tack för att du finns...


image852l



image851

image853
image858
image854
image855
image856

image857


du är den bästa jag vet,när jag är bakis som en ko så kommer du hit med mat och chips och dricka tack så jätte mkt du är bäst

I dont party... a lot

När jag var femton och sexton festade jag som en tok,jag var sjövild halva första året på gymnasiet och i nian ska vi inte ens tala om....det var då...sen gjorde jag ett upehåll tills jag fyllde arton då festade jag från det jag fyllde i juni tills någon gång i augist..sen tog det med slut...
Ni kan kalla mig torr och tråkig säga att jag inte är inpulsiv eller galen nog......de gånger jag har festat i år kan jag räkna på mina tio fingrar....
jag stannar inte ens kvar på jobbet med personalen när jag stämplat ut för att ta en öl eller två eller kanske tio... jag är inte den som går på alla efterfester och är ute tre gånger i veckan.... som sagt jag festar väldigt sällan...varför jag vet inte jag tycker inte det är så kul,och när jag var yngre fick jag stå får hemsläpandet och tröstandet/fredsmäkleriet och man tröttnar till och med jag gör det..
igår tog jag några öl efter jobbet,jag tyckte jag hade gjort mig förtjänt av det att sitta kvar lite med kockarna och bara vara jag tyckte det var kul....

när jag sen gick hemmåt så kom jag fram till att nej....det kanskei inte var värt det...

ikväll är det p fest,vissa började för luvan redan i onsdags sån är inte jag.....jag tog några öl igår när jag sen kom hem funderade jag på att skita i p festen...
jag tycker att jag har bra anledning... men sen tänkte jag fan heller.....
jag kommer att festa två gånger till i år ikväll och på nyår juldan jobbar jag...

jag festar inte offta men när jag gör det gör jag det ordentligt,det vet alla...

ikväll ska jag gå på p fest det unnar jag mig själv,jag hoppas att det blir kul och tyvärr så finns det inte alkolås på mobilen....ikväll ska jag slappna av och ha kul med mina kollegor och min date....iaf tills efter middagen då får jag säkert torka tårar och trösta syra upp och leka psykolog...det brukar bli så det är jag helt ok med......

förra veckan hade ett annat företag p fest de satt på perran och gapade,så kommer en bekant fram till mig och säger förlåt att vi härjar men när *** festar så gör vi det ordentligt....
ordentligt tänkte jag då har hon aldrig sett ett gäng restaurangare i farten....
så inga bittra miner för ikväll är det qualíty p fest...
det kommer att bli galet,det kommer att bli kaos och det kommer att spåra...

men det måste ju vara det som är charmen med det annars skulle ni ju inte fortsätta???

jag har ett samtal att ringa innan festen börjar,för att inte behöva ta ett "snack" på fyllan....


nej nu är det fest och mina naglar är röda;)

fredag morgon...

Ligger i sängen,helg säger jag ledighet säger vissa ob på jobbet säger jag... För mig är inte helg = ledighet som för många andra... Och jag trivs med det,jag började jobba när jag var sexton och sedan dess har jag alltid jobbat ob=helger,röda dagar tidiga mornar och sena kvällar... Och jag trivs med det.
Igårkväll skulle jag ha träffat stefan efter elva när han slutade jobbba men jag somnade i soffan vid nio och då gick jag och la mig i sängen istället, så när stefan ringde från ett bullrigt personalfyllt perrongen så orkade jag inte klä mig och kila dit så jag somnade om....

Denna helg är lite speciell idag är jag helt ledig från jobb och lektioner men jag ska plugga lite och så. Imorn jobbar jag all day long och på söndag är dagen D, just det sa jag P fest på jobbet!!! Årets höjdpunkt,tycker vissa tycker jag till viss del. Vissa tyckte det var så kul att de började för luvan redan i onsdags sånt gillar jag folk som går in ordentligt när det ska göras saker.. men till och med jag kan tycka att det är att ta i så man spricker när man börjar för luvan på onsdagen när partyt är på söndagen ^^ men men folk gillar att lägga ribban högt så vi andra vet vilken nivå vi ska glida in på på söndag ;) we will do ;) ska bli spännande ska bli intressant ska bli hm ja kaos kanske är det rätta ordet att använda?? Nu ska tusse och jag vila lite och äta frulle sen kommer nog Eric hit !

Ha en bra dag

lung kväll

Lucia tåget var så fint,barnen var så duktiga!!
Jag fikade med dem och sen tog jag bussen in mot stan för att ha barnliteratur studier på engelska det var kul. Våran andra halva av basgruppen redovisade idag de var så söta och målade på tavlan och hade sig sånt gillar vi...den första gruppen såg jag inte men det var väl inga jubel i publiken där som jag förstod det,den sista gruppen var med lite si och så...Det är bra att vara sist då vet man vart de andra lagt ribban vi måste knäcka! Eller så ska man vara först å lägga ribban jätte jätte högt;).


ikväll har jag varit precis som er andra, inte alla men väldigt många jag känner och inte förstår mig på riktigt....gick hem från skolan/jobbet och bara tog det lugnt plockade här hemma lagade middag och kika på tv....jag förstår inte jag har redan trist faktiskt....men men nu har jag testat att göra som ni det är nyttigt det med ibland...överskattat...;) säger jag skönt säger nog ni!!!!


Efter engelskan så kilade sandy och jag lite på stan kollade upp viktigheter inför helgen;) sen gick hon och solade och jag gick hem,för första gången sen i augusti så är jag ledig en kväll och en dag efter varandra !! Jag hade funderat på att styra upp ngt ikväll som p öl eller film men fuck im tired...det är helt otroligt har däckat i soffan sen typ fem och nu har jag även lagat middag,det händer inte offta ....köttfärsröra med sallad och fullkornspasta + ett glas vitt till:D

det var gott och nu vilar tusse och jag och vi kommer nog inte ta oss för så mkt mer idag,sova tidigt så jag orkar göra massa saker imorn när jag är ledig.

Nu ska jag ligga och vila och vänta på ett viktigt samtal!!!


Lucia...

Det är sjukt tidigt jag vet,men nu sitter/ligger/sover/ jag framför tvn och kikar på lucia på tv!
De är så fina skulle hälften sen klippa håret och ta ut alla hämska piercingar i ansiktet så skulle det säkert bli ännu bättre..... Tur att jag inte ska lussa i år för jag har tok ont i halsen, nu är det ju väldigt kul att lusa och jag har inte gjort det sen jag var 16;)

men idag ska jag kika på mina barn när de ska lussa och det ska bli så himla kul de kommer att vara så bra det vet jag =) nu ska kameran packas och så ska jag klä mig och idag ska jag tänka extra på vad jag klär på mig för idag ska jag träffa nästan alla föräldrar till de i min klass och det ska verkligen bli kul....
Vore ju kul och göra som en tjej i klassen tyckte har rosa hår och piercingar överallt samt svarta trasiga strumpbyxor och en både kort och urringad klänning och sen hoppas på att föräldrarna ska ha lika mkt respekt för mig som om jag kom normalt civil klädd nej så kul ska vi inte ha...nu frulle

ikväll


Jätte god middag med hemmagjorda burgare och mys;) Efter det engelska plugg och uppstyrning av disk mm samt dusch...

Kom att tänka på en sak mina underbara underbara adrian och emilie som jag jobbade som au pair åt sommaren 2006.. jag har inte pratat med dem på såå länge och i fredags ringde Cathrine upp mig och jag bad att få återkomma på söndag dag då barnen var vakna för att få tala lite med dem. Jag fick tårar i ögonen jag saknar dem så mkt och jag vill verkligen åka och hälsa på dem jag hoppas kunna göra det i vår eller iaf i sommar..

image849
image850

Dagens ego tripp....

Jag tog bussen vid nio ut mot skolan,jag såg så fram emot att få träffa mina barn mina 22 st nio åringar det känns som hundra år sen jag såg dem sist...
Jag öppnar dörren till kapprummet och klíver in som vanligt . Det tar två sekunder tre på sin höjd sen har jag 20 st ungar hängandes runt halsen på mig och alla vill kramas och prata och berätta och fråga i munnen på varandra...de säger att de saknat mig och jag har saknat dem med så mycket,de undrade vart jag har varit så himla länge och varför jag inte kom tidigare....det gör ont i hjärtat när de säger så...men jag är där nu och jag ska komma imorgon och se när de lussar =). Och jag ska komma på onsdag på deras terminsavslutning och jag ska komma igen i vår..hur länge ska jag stanna ska jag stanna hela dagen? ska jag äta med dem?? kan jag sitta vid deras bord då??
Vi har samlig och de läser högt jag har ett barn sittandes i knät och två som håller krampaktigt i mig i var arm..när vi ska gå till maten kommer två stycken springades när jag ska ta på mig skorna,får vi hålla i din hand?? de vill att jag ska vara med ute på rasten och leka och busa och visar stor besvikelse när jag faktiskt måste tala med min handledare lite med.... När jag ska gå så får jag alla barn över mig i en stooor hög som ska krama hej då...även fast jag ska komma imorgon och se dem lussa,de ska sjunga högt då för min skull de lovar de och jag måste sitta långt fram visst visst ska jag??
klar jag ska jag ska sitta längst fram !!!!

jag tar bussen mot stan,vid rekarne kliver det på en tjej hon ler så stort mot mig och jag kan inte placera henne vem är det?? hon sätter sig bredvid mig och då ser jag det är ju lilla E lilla lilla E...en av mina gamla basket tjejer hon är ju inte så liten längre hon har precis som alla de andra växt om mig för lääänge sedan hon ger mig en kram...Hon som var så liten när jag träffade henne första gången så liten och snabbast i hela laget.,när hon skadade sig kunde jag utan besvär bära henne av plan och när vi vann kunde jag lyfta henne högt högt..Hon är ju inte liten längre,hon är ju stor nu jag kan inte sluta förvånas när jag ser ngn av mina gamla tjejer så himla stora har de blivigt ju så himla...Hon går andra året på gymnasiet nu och hon fyller arton nästa år....Jag säger hejdå och ber henne häsla sin mamma och sina systrar när jag kliver av bussen....Vilken toppen dag hade inte kunnat bli bättre;)

Nu ska jag plugga och sen ska jag bara bara ta det lugnt....Imorn är det full rulle igen först på lucia firande och sen skolan och jobb för egen del... På fredag vart jag ledig visade sig,de ringde från jobbet men med tanke på mitt mastodont pass på lördag så är det mer än ok....

Onsdag

Efter en bra dag med engelska plugg och en misstänksamt lugn dag på mitt jobb på stadens hotell där jag nissade för första gången så gled jag tillsammans med en kolega efter en stor stark bort mot hans del av stan.. våran slut destination var doc inte den samma.

NU ska jag ut till mina barn i skolan och överaska dem först sminka sig så man ser ut som en mäniska igen kan behövas,nu börjar jag efter sex månader i ett rasande högt tempo och alldeles för lite sömn nämligen att känna mig lite lite sliten.....

nej bloggar mer sen

ha en fin dag puss

Julpynt/julmys

När jag kom hem i söndags kväll vid nio så var jag hemma en timme och bytte om och fixade till mig sen fick jag skjuts ner på stan till perran för att träffa Eric vi skulle äta middag och fira hans muck,så det gjorde vi och det var lugnt och mysigt men vi var trötta så det blev en kort middag eftersom att den började vid nio...så halv tolv var jag hemma igen och fick efter mycket om och men sova i min aldeles egna säng=) med min aldeles egna kisse;)
Igår så var jag hemma och tog det lugnt vilade lite och lekte med kisse,sen hade jag lunch date från restaurangen i mitt hus och efter det så sov jag i en timme...jag brukar inte kunna sova mitt på dagen men nu så bara slocknade jag^^. Sen klev jag upp och städade och gick på ica,när jag kom hem stod sandra här och hon hjälpte mig att julpynta och så och sen kom tjejerna och vi julfikade och jag fick en present jag fick jul the som jag senare avnjöt framför Nobel middagen.


image837
Sandra pyntar och tusse hjälper till
image838

Tusse posar han vet att han är så söt

image839
Josephine gardin har för första gången på länge gardiner och för första gången sen jag bodde hemma pyntat ordentligt
image840

Så nu är hela lägenheten pyntad ja har till och med små saker i hallenimage847
image848
Jag bjöd på,katter,pepparkakor,choklad,ischoklad,cornflakes kakor must och skumtomtar....Skumtomtarna var mest poppulära;)


Carro!!!

Efter mycket om och men så bestämde jag mig för att följa med carro hem till deras lilla fina rum och se hur de hade det, hon ringde när det gått av och vi bestämde oss för att ses utanför hennes jobb om tio min...jag traskar dit lite försenad och står sen och väntar i tio min men hon kommer inte...efter ännu en liten stund kommer hon utsromande sådär arg som bara HON kan vara och jag älskar det... det där har jag saknat ända sen vi åkte hemifrån ;) sen fick jag som sagt följa med hem till dem och se så fint de hade det=)
Carro hälsar till alla på jobbet att hon saknar er massa!!! Men hon har det bra där uppe med salt och peppar som är påfyllt på alla bort och snö i mängder!!

image836
Carro röker i fönstret
image834
Letar kläder inför kvällen
image835
Posar för alla på jobbet;)

VEMDALSBLOGGEN 2007

Den är efterlängtad,det har funderats mkt om hur detta skulle gå..Folk har ringt och smsat under helgen när kommer den??näääär kommer Vemdalsbloggen 2007?? när när när...Jag har skrivit ett inlägg tidigare men jag valde att radera det,jag kan skriva tusen ord om denna helg säkert flera....jag kommer nu att publicera den så kallade Vemdalsbloggen,bilder och mer info kommer att komma senare....
Det gick bra,det måste jag nog endå säga att det gjorde,nivån var låg vid vissa tillfällen,bartendern var söt,backarna var bra och det var kul att träffa Carro....men det skriver jag mer om senare...


"Jag har mognat under detta året jag har mognat och blivigt vuxen,det har inte du..du står kvar och trampar på samma ställe som du gjorde för ett år sen men jag har mognat..det är som du säger man blir som man umgås...och jag är mkt mkt mognare än du....."

I baren på lördag kväll,gissa vem som kläckte denna...detta är en tävling..gissa rätt först får ett pris...

Gissa vad personen som detta var riktat till gjorde då?
1 La sig på samma låga nivå och tryckte till så personen som uttalde detta sjönk genom jorden
x tog sina händer satte sig på dem,knep igen munnen och undevek de andras blickar,tittade bort för att inte börja skratta,
2 gav personen som sa detta en rak höger

En av våra sju deltagare har på lördag natt försvunnit från sällskapet under vistelse i baren....personen som denna var i sällkap med slår larm till den av de som var vaken i stugan...de börjar tillsammans klura på vart denna person kan vara,den i stugan hade fått veta att det tidgare varit ett stort slagsmål i baren och börjar oroa sig något kan ju ha hänt...man försvinner inte bara så och den försvunna har en tendens att bli lite styv i korken ibland.....personen i stugan blir orolig och går efter mycket om och men och väcker de tre resterande personerna för att fråga om de hört ngt??

1 Knackar på dörren
2 vaknar till -ja??
1 öppnar dörren sticker in huvudet
1- X kan inte hitta Y,han är försvunnen och jag underar om ni hört ngt?
2 - det är väl för fan ditt problem, det är ju du som har nyckeln....
1 stänger dörren börjar bli orolig tänk om det har hänt Y ngt vad gör vi då,ska man kliva ut i 15 minus och hjälpa X att leta? blir lite ledsen för att 2 inte kunde ha brytt sig mindre....tänk om det har hänt Y ngt jävla lyckad 2 kommer känna sig då...
1 går in i sitt rum börjat plocka bland kläder ska gå ut och leta,mobilen piper x har hittat y de är på väg hemmåt...
1 släpper kläderna och går för att öppna dörren.... funderar lite över 2 rekation.lite besivken och tillochmed förvånad...eller?


även detta kan ni ju gissa på vem är 1 och vem är 2 ......

just nu...

jag har sovit ganska dåligt i natt,vaknat flera gånger och inte kunnat somna om.....jag har tänkt på dig hela tiden hur du mår och vad du gör? om du kan sova och vart du är...jag finns här för dig när du än behöver mig...jag har bestämt mig för att åka iväg endå...jag tror att du har det bra utan mig med att du och dina vänner kommer att ta er igenom detta tillsammans och att jag finns när du behöver mig...Jag tänker att det är osmakligt av aftonbladet att publicera med namn och bild,hur mår ni hans anhöriga familj och vänner av detta....jag tänker på er med...det är hemskt det som har hänt det är offatbart och man vill inte tänka på det...marie säger att eskilstuna är så litet att när något sådant händer så darbbas hela stan,alla känner alla vet vem alla är och man känner ngn som känner ngn som känner ngn....


nej nu ska jag packa det sista och sätta mig på väskan så den går igen..ska även tänja ut min mössa som är lite liteliten ännu:/

jag satt och bloggade och posten kom jag fick ett julkort jag trodde det var från william men det var från någon nästan ännu bättre det var Karin världens bästa karin,det gjorde min dag tack karin snart kommer du hem då ska jag hålla fast dig så du inte åker iväg igen...

ett gott tecken på att denna resan bli bra är att jag ringde och väckte daniel,det är väl iof inte bra...men iaf jag ringde och frågade honom om de ville ha mjölk eftersom jag själv inte dricker det så tänker man ju inte på sånt....men han sa nej att de behövdes inte vi pratade i kanske trettio sekunder och inga tråkigheter utbröt...det mina vänner är ett gott tecken.

nej nu ska jag mysa med tusse lite för snart åker jag iväg.

jag vet inte...

Okej jag har tagit mig lite samman efter det tråkiga nyheten som nådde mig vid 21 tiden ikväll....
Linda har bloggat om det i en månad och Elin lika så, imorgon klockan fjortonhundra avgår det en buss från busstationen i eskilstuna... Jag borde sitta på den bussen jag är planerad in i minsta jäval detalj för att sitta på den bussen!!!

Men nu tvekar jag,och nej det handlar inte om daniel,elin,peter,linda eller ngt annat som har med själva resan att göra....

det handlar om den tråkiga nyhet jag fick veta ikväll om en person som står mig väldigt nära och som behöver mig och som inte alls mår bra för tillfället...det spelar ingen roll om personen ifråga vill/orkar träffa mig under denna helg men jag vill inte vara tusen mil bort och inte kunna göra ngt allts....jag älskar dig så mkt och det gör så ont att se dig lida vännen....jag gör allt allt jag kan för dig det hoppas jag att du vet...


vemdalen 2008
en följetång...

ANG VEMDALEN!!!
för ett år sedan så åkte jag till vemdalen jag och min bror och två syskonpar till...då var det just vad det var tre syskonpar som åkte iväg för att få bra skidåkning och en bra utbildning...jag och mitt ex som jag då kom bra övernes och det funkade riktigt bra,vi delade rum och allt var frid och fröjd. Med på resan var även min lillebror och hans våra vackraste i hela världen:) De är roliga speciellt när de är tillsammans....det sista syskonparet var två sockersöta systrar ;) jätte snälla och roliga och vi blev ett bra gäng jag som jämt ska ta tag i saker vara gruppens ledare och hållaihopp oss orkade inte roppa alla namn när vi skulle ngn stans så jag sa helt enkelt familjen kom nu.....så familjen blev det.... ¨Då funkade allt så bra vi hade så himla kul och kom nära varandra vi blev en bra grupp;) det funkade bra mellan daniel och mig och var kompisar allihoppa....bra tänkte jag såhär kommer det bli...ja ni får säga vad va det ni sa snälla ring gärna med jämna mellanrum under helgen om jag åker och skrik vad var det jag sa!! speciellt du stefan!! dumma navia josephine trodde att daniel och hon kunde vara kompisar och hej och hå och efter fyra år så borde det väl betyda ngt?? hell no säger jag vad säger ni?

Imorgon klockan fjortonhundra åker inte ett glatt kompis gäng iväg till vemdalen, ett glatt kompis gäng har inte spenderat året genom att fika och skratta sig igenom det nehehhee ni säger jag och ni det vet jag...ett föredetta nu mera splittrat gäng som man inte kan kalla kompis gäng längre har spenderat året genom att bråka och vara osams hata och förnedra...

vad hände tänker ni???
jag kan berätta säger jag

Vemdalen 2007 var perfekt när vi klev av bussen var alla glada och nöjda glada över att vi var ett sånt bra team och att vi nu skulle få sammarbeta!!!! det känslan höll sig i två veckor ungefär,ngn gång när jag fixade så att "familjen" skulle ha filmkväll och gå ut och äta middag och jag insåg någon stans att jag och de andra befann oss mitt inne i en date som varken vi eller de var delaktiga i på annat sätt än som åskådare....och på den vägen är det....



Imorgon kliver dessa personer på bussen, mitt ex och den ena sockersöta systern är nu sedan i januari 07 tillsammans, läget mellan de två vackra bröderna är nog oförändrat förutom att jag tror att de delar en gemensam tanke över att de vill att deras syskon ska sluta kriga....jag och den andra sockersöta systern har kommit varandra allt närmre och närmre...i like her;) mitt ex och jag som då var goda vänner har under detta år inte kunnat visstas i samma rum,att vi någon gång har varit sams,tillsammans,älskat bott ihopp delat en dröm om framtid är för många helt ofattbart....
käftsmällar har utdelas,hot har förekommit och en allämän otrevlig stämning har uppstått vid ett flertal tillfällen.....lillasystersockersöt som jag då hade en ganska nära relation till en början på en bra vänskap allt det är som bortblåst idag,jag tror inte att det beror på henne eller att det beror på mig eller honom...jag tror att detta beror på oss alla...
det är en svår situation.för honom,för henne för mig...lillasyster sockersöt har nu tagit den plats jag för ett år sen lämande det är hon som står vid hans sida,jag har valt en sida som det varit lite hit och dit med men endå jag trivs.

som sagt jag tror inte att det har med saken att göra att det är någons fel,jag tror att det är jobbigt för oss alla tre,för henne att ha med mig hans ex,veta att vi delat så mkt växt upptillsammans,för honom att vara någon stans mittemellan utan att bli arg utan att balla ur,att finna sin plats helt enkelt, att se sitt ex så lycklig med någon annan...och även för mig,att se ngn annan sitta i knät på ens ex att ngn annan slickar honom i örat och kalla honom älskling...det handlar inte om att varken jag eller han har känslor kvar för varandra längre,det handlar nog om att det är svårt att gå vidare se den man varit tillsammans med men någon ny,speciellt när det går till som detta gjorde och ja jag tror att det kanske gör saken mer komplickerat när det är en gemensam vän som en av parterna väljer....fyra år sätter sina spår det vet jag det vet ni det vet dom....

om jag kliver på den bussen imorgon så vet jag att stämingen kommer att vara spännd jag vet att det kommer kännas konstigt de första milen och att alla ska hitta sin "plats i gruppen".... jag hoppas att om jag kliver på dendär bussen så kommer det att vara en så smärtfri helg som möjligt utan bråk,hot och slag...utan jag tycker du kan flytta från stan för jag hatar dig så jävla mkt....vi ska dela minibuss och vi ska dela stuga...vi åker alla på samma villkor är det ngn som ballar ut så går det för sig att säga hej och tack...

vemdalen 08 kommer om inte annat bli något vi sent glömmer...

jag har vid flertal tllällen haft pakter som sagt  tex "what happends in sthlm stays in sthlm" eller vad händer på quallity hotell ekoxen stays at ekoxen...

detta är en pakt jag nu gör med mig själv om jag åker what happends in vemdalen 08 will not stay in vemdalen 08....

nu är det dags för mig att sova eller iaf försöka....

du du vet att jag finns här du vet att jag gör allt för dig att du är viktgiast för mig just nu och en av de viktiagaste för mig alltid det vet jag att du vet jag älskar dig god natt





....

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1401995.ab

jag beklagar sorgen....

Stadens hotell

Jao idag är det onsdag och tusse och jag låg och drog oss ända till kvart över åtta;) vi hade jätte mysigt !!
Idag ska jag jobba på stadens hotell
image833
så då är det bara att ställa sig och klä sig i mina fina vita/svarta kläder och traska ner på jobbet och börja le=)
Nu ska jag pilla ner lite frulle och sen bege mig till jobbet....sen ska jag på systemet,jobba på banken,handla om jag hinner och sedan hem och tvätta och packa;) För vi åker ju imorogn jag ska skriva mer om det sen jag lovar...

Puss puss ha en bra dag

after lunch

Mötet gick sådär bra som ett möte bara kan gå och det var riktigt kul att få bra respons från läraren.
Jag åkte inte ut till mina barn för det blev för stressigt ska dit på tisdag istället ;)
Sen köpte jag blokchoklad och gick hem och bakade 100 st ischolklad heldiga meg=). Sen åt jag min absoluta favvo mat till lunch,det var smaskit tack så mkt :D, nu har jag diskat all disk och köket är fint utan köcksluckor så det är bra bra bra...nu ska jag pröva mitt underställ och mina skidkläder ^^... sen är det jobb och efter det chokladprovning;)

skön tisdag

ska på möte med min handledare vid tio ska bli najs^^,ska prata om hur långt vi kommit och våran plan!!
sen ska jag ut till min vfu plats och träffa mina barn ska bli så kul, jag har saknat dem. sen ska jag fika med Johnna och sen ska jag jobba=) och sen ska familjen A på chokladprovning ska bli så himla kul,mamma,pappa,henk,jag,farmor och farfar=) ska bli jätte kul att göra ngt tillsammans med dem och för första gången på länge så tror jag henk håller med mig=)

Igår kom jag hem seent och var himla trött,blev bjuden på middag och det var jätte gott=) trevlig var det=) men sen somande jag vid ett och det var lite försent för mig del kännde jag idag när klockan ringde:(

ikväll kanske det blir House med sällskap


I´m fab i know...

image831
image832

monday morning...

Igår var en lugn och skön men seg dag,jag började baka lite julgodis det var mysigt. Mamma och pappa kom förbi och hjälpte mig med två hyllor,ska ta lite bilder sen när allt är fixat. Jag blev även bjuden på middag igår det var jätte gott och jätte trevligt;). Jag är en väldigt välplanerad person men jag älskar överaskningar ;)vid sju så ringer eric mig och säger att hans tåg blivigt inställt och undrar om han inte kan få komma förbi mig en sväng,vad glad jag blir spontana besök älskar jag så tjugi minuter senare så dyker han upp, och bakom honom står en till lång smal rakad kille... Peter;) han fick följa med sa eric för jag hitta han på stationen ja klart han fick sa jag så kom de in en stund sen gick de till tåget :). Kvart över elva igår när jag var som tröttast får jag för mig att jag ska fixa med mitt löshår så då gjorde jag det det tog en timme och jag var så himla trött när jag var klar....vid två slog jag igen mina vackra bruna ögon och nyss så vaknade jag nu ska jag dusha och klä mig sen är det skola som gäller !!! Ny kurs engelska;)

om i helgen...

om att vara så bakis så man inte orkar blogga,
om att ha varit med om ngt riktigt kul om att bekräfta hur fina de var i sina unierformer...
om att vara så stolt över någon man tycker så mkt om;)
om att ställa sig på en timme för att ngn kommer på i sista minuten att vi ska på förfest...
om att tränga in 10 militärer 5 stora väskor och en söt tjej i ett minimalt hotell rum;).
om att vakna fortfarande full äta frulle och sen däcka igen,
om att sova tre i ett minimatl rum för två...
om att virra omkring på tcentralen och tappa bort en i gänget,
om att byta om på en minimal toalett med tio härjande herrar utanför,
om att dricka en flaska skumpa på så kort tid,
om att handla dubbel i baren för att det är en bra ide säger eric,
om att ständingt svara på frågor om att vi bara är kompisar och inget annat,
om att maten varj jätte god och att kvällen var underbar,
om att få sitta utan eric på bussen,
om att dansa vals helt perfekt....
om att tycka att erics lumpar polare var precis så najs som jag trodde att de skulle vara......
om att ligga sked är ngt som går upp på topp fem...
om att fundera över hur det skulle vara att ha gjort lumpen med dessa killar i elva månader eller att det var ganska skönt att få åka hem efter ett dygn långt borta från vardagen för att sedan komma tillbaka och bli ompysslad och mysa...


image822
om att funder på hur fan de stavar
image821
om att stressa iväg

image823
om att eric gör en egen minibar
image824
om att det verkligen känndes som en båthytt för det gungade så jävligt dan därpå
image825
om laxruladen
image826
om erics vackra kompiar
image827
om att posa
image828
om att vara bakis
image829
om alla väskor som sov hos oss
image830
om att vara baksi på tåget hem ;) efter att ha ätit på bk två gånger på två dagar...

bal

ja så var man då hemma igen efter en trevlig vistelse i sthlm tillsammans med eric,bilder från igår kommer nu mera bilder och text kommer när världen slutar att snurra.....
För er som tyvärr inte fick se detta med egna ögon,
ja vi var vackrast på balen,
vi dansade vals bäst och knäckte på discot,
vi läs jag klagade på dukningen,
vi drack varsin flaska mousserande vin snabbast på förfesten
och ja vi är båda två hela och rena och hemma på varsitt håll hos någon som vi bryr oss mkt om....


Vi fick frågan tusen och åter tusen gånger,är ni tillsammans nej det är vi inte,men ni har varit nej det kan man nog inte kalla det...och ja jag var tvungen att dra sandlådehistorian igen;)

och ja när de höll tal och sa att bakom varje soldat så står en stark kvinna/man så var jag tvungen att ta åt mig lite iaf eric är bäst och jag är så stolt över honom....
image815
ego fotografering på förfesten vi var på i 25 min
image816
snälla receptionisten fotar oss innan det brakar lös ordentligt
image817
en annan soldat tar en bild på oss
image818
under middagen =)
image819
efter middagen
image820
håll hårt i varandra titta eric i ögonen vingla inte för mkt ett två tre ett två tre...jag vet vi är vackra;)