2007 års bloggen


2007 har utan tvekan varit det mest händelserika året i mitt liv... När året började så satt Eric och jag på en parkbänk och oroade oss över det nya året...



Början av året var extremt tumult artad för min del, efter att några månader tidigare klivit ut ur ett fyra år långt förhållande, med förlovning sambo liv och gemensama framtidsplaner så stod jag där nu där...


just josephine som jag brukar säga.

 Och hade nyss träffat en alldeles underbar person som kom att berika mitt 2007 på så måna sätt... jag var kär igen på riktigt ..


 Ett  nytt sätt att leva  tar nu fart, jag växer som människa som aldrig förr och jag har en alldeles underbar människa i mitt liv som ständigt lär mig nya saker både om mig själv och om allt allt mellan himmel och jord...jag är så stolt och tacksam för det.


 Men balansgången mellan att börja data och släppa in en ny människa i ditt liv och att samtidigt vara vän med sitt ex. var svårt svårare än jag någonsin kunnat drömma om.

I tron om att man kan vara vän med sitt ex, det fungerade till en början väldigt bra. Vi hade ju aldrig varit osams på det sättet mitt ex och jag så jag trodde inte det skulle vara några problem...

oj vad fel jag hade...


I Januari fick jag även ett nytt jobb, jag började jobba på banken på tm avdelningen och det gav mig så mkt att få sysselsätta mig med något nytt..  jag träffade även en ny kompis där sofie =)


Nya kurser på högskolan började med, jag fick en ny bas grupp och det innebär även nya vänner.

Speciellt då Sandra och Sandra som jag tycker så mkt om. Sandra och jag träffas dagligen och det känns tomt och dumt utan att ta en kaffe med henne och plugga/prata jobb.


Jag började även att hänga mer med Stefan och stället vi hängde på var såklart perrongen, en ny livsstil med stadens hetaste restaurangare , söta servitriser och snygga kockar blev vardag för min del.image901


Min vackra bästa eric rycker in i lumpen och våra söndags luncher blir en vana som håller i sig hela året.



Mitt kärleksliv är som en bergochdalbana, jag slits mellan den nya kärleken och exet. Det ska snart inte vara ett problem längre, exet deklarerar att även han träffat en ny till en början är jag glad för hans skull trotts att det visar sig vara en av våra då genemsama kompisar. Förändringen som sker med honom skrämmer mig och en kväll är det ett faktum jag har aldrig hatat någon som jag hatar honom. Käftsmällen är ett faktum, inget jag är stolt över men, något jag skulle göra om igen om samma situatuion uppstod.. bråk skrik och hot. Jag är chokad över den person han blivigt och eric drar en hysterisk Josephine från inflyttningsfesten.


Det rullar på jag fokuserar mig enbart på att bygga upp och rätta till den trasliga relation som jag nu lever i, går in med hela mitt hjärta med allt jag har. Eric, marie och stefan är de som hela tiden finns där för mig stöttar och stödjer mig.


Mars kommer Eric, Stefan och Peter fyller 20 det firas i flera dagar, Ett galet dygn i sthlm på patricia med stefan en av de roligaste kvällarna detta år. Jag kommer hem bakfull och sliten och möts med öppna armar och känner mig trygg för första gången på länge.

image902
image903

I min naiva tillvaro så tror jag att det lagt sig med exet och att vi nu rätt ut det som varit.

Så fel jag hade, en kväll efter ett födelsedagsfirande så går något väldigt snett igen..

Med telefonen tryckt mot örat gråtandes helt hysterisk, ringer jag till min mamma min allra bästa älskade ... hotat till livet, ska jag polisanmäla eller inte vad gör jag?  Mamma tröstar och lugnar ring inte polisen är det sista hon säger vi reder ut detta när vi kommer hem. Stefan kommer jag vägrar vara själv han sover hos mig natten jag gråter och skakar... dagen efter packar jag väskan och sover inte hemma på en vecka... orden ekar "jag vet vart du bor vill du dö".. det kanske bara var tomma ord det kanske bara var ilska och hat från den sidan, men det var extremt obehagligt... du hävdar att du inte mins vad du sa men att du aldrig skulle ta såna ord i din mun....


I mars blir jag även presenterad för en person som alltid kommer att ha en aldeles speciell plats i mitt hjärta.


William döps
image928




Påskveckan firar jag mestadels borta och jag lyckas slappna av och mår ganska bra, tack vare någon som alltid finns där och stöttar och tröstar. Kärlek...



Sommaren kommer med planer för jobb på bank och förskola, precis som alla andra somrar så fyller jag ju år även i år. 6e firas med tårta kakor i mängder med släkt och vänner.

Födelsedagen firas med mysig middag på jehrnbergska och mycket glädje.


 Presenten är en kväll på casino Cosmopol i sthlm och jag ska spela poker på riktigt=).


Dagarna efter händer något extremt stort min lillebrorimage905 och många med honom tar studenten och jag har aldrig varit så stolt i hela mitt liv, jag står och gråter på skolgården när min älskade lillebror kommer ut i kostym och allt nu är han stor min fina vackra bror. Stefan tar med studenten och jag är minst lika stolt över honom och där står vi i matchande image906klänningar trotts vissa sura miner.


Sommaren hinner knappt börja förens årets utlandsresa tar plats, fem fantastiska dagar i tyskland med got mat och gott vin samt en kulturell chock för mig dock en positiv sådan.


Sommaren går och jag jobbar på som planerat, jag träffar vänner som är hemma från alla de olika städerna de pluggar i samt spenderar en tid tillsammans men underbara mammalediga Anna och William.

Jag skäms även bort med roliga utflykter på helgerna och goda middagar med trevligt sällskap.


Tre dagar i Lindköping med Eric och Stefan, underbart mysigt kvalitets tid med mina älsklingar!!!


Sommaren avslutas med en till resa denna gång till min favorit stad Göteborg fem perfekta dagar på ett väldigt fint hotell (som jag inte tänker skriva namnet på då skäller stefan på mig) med utflykter karusell åkande och massa skoj. Kärlek .



kräftskiva i slagsta med de jag älskar

Hejdå taco middag med mina tjejer, de ska till olika städer och länder i europa medan camilla och jag håller ställningarna här hemma tills de återvänder i december.


Hösten kommer jobb på banken och skola drar igång, i september blir även jag anställd som servitris på stadens Hotell !!!  Nervös så jag håller på att kräkas på hovmästaren tar jag mig igenom mitt första arbetspass, utan att spilla på ngt eller annat dumt.



Jag flyttar till min nya alldeles egna lägenhet tillsammans med kisse...

här kan vi lägga allt negativ bakom oss och börja om på nytt !!


Fem veckors vfu med skolan gör att jag får träffa 22 st alldeles underbara nio åringar som vinner min uppmärksamhet och tid på en gång. Ingen gör mig så glad som dem.


November börjar lida mot sitt slut och det betyder i Erics fall att snart är det MUCK. Det ska firas med muckar bal och då väljer han att ta med MIG jag är hysteriskt glad och hoppar omkring och ler=).  Hotell vistelse och bal i Stockholm med världens finaste är ett av mina starkaste minnen från i år. Jag möts även efter denna Stockholms vistelse med öppna armar och bakis mat.

image918

Helgen efter bär det av till Vemdalen , med lillebror, exet hans nya tjej hennes syter och min älskade före detta svåger. Detta var inte en frivillig nöjes resa utan en resa i utbildnings syfte.

Mer om det kan ni läsa här..


Det nalkas mot jul, jag får dille får för mig att jag är lycklig och att detta kommer bli en bra jul, sandra julpyntar och tusse och jag tittar på så fint blir det!!

Det nissas på julbord och planers inför julklapps shopping. Då tar årets fest plats, Nobel släng dig i väggen här kommer P festen på QHS i Eskilstuna.  En minst sagt galen fest kväll som innehåller allt en sådan ska innehålla, gråt ,hångel, slagsmål dans och framförallt alkohol i mängder...

image919

Julen firas med släkt och vänner de jag älskar mest så som det ska vara =) mellandagarna är jobbiga i år ett beslut som legat och grott ett tag är nu för mig och dig ett faktum...


I fredags kväll så är det sing star kväll hemma hos camilla och jimmy, en helt vanlig sak kanske ni tänker då.. men för mig betydde det så mkr mer. Jag kommer in i lägenheten och jag hör skratt och röster jag känner igen det är inte sant tänker jag men när jag kommer in så är alla där...alla mina älskade vänner från högstadiet och mellanstadiet. Det är lycka och kärlek för mig.. När Nicklas sen åker och hämtar Calle från flyget är min lycka fulländad och jag håller mig från att fälla en tår av lycka... den kvällen kommer jag heller inte glömma i första taget !!


Nyår med vännerna en självklarhet men vart ska vi var??

Jo vi ska vara hemma hos mig anna, hanna och jag virrade igår vid åtta tiden omkring på ica maxi för att styra upp middagen till ikväll.  Efter middag kommer det flera vänner och alkoholen kommer att flöda....



Ni kanske nu tror att detta år enbart varit lycka för mig och glädje så är det inte, många i min närhet har mått fruktansvärt dåligt och jag tänker ständigt på dem och försöker vara en god vän och finnas till och ställa upp med allt jag kan... jag valde i detta inlägg doc att inte fokusera med de tråkigheter som skett under året... men jag vill bara uppmärksamma om att jag inte glömt dem utan bär dem ständigt med mig i mitt hjärta...


under detta år har jag vuxit som person, jag har blivigt starkare och mer självständig och lärt mig att vara själv inte är så tokigt endå...
 Idag är sista dagen på detta tumutltartade år det har varit bra och dåligt om vartannat och både skratt och gråt för min del.. det har varit dagar när jag undrar om jag förjänar att vara så lycklig och det finns dagar när jag funderar vad jag någonsin kan ha gjort för att förtjäna att må så dåligt som jag gjort...

detta år måste jag endå samanfatta som bra.

det jag saknar har först och främst varit tid, tid att umgås med mina nära och kära. jag har även saknat mina kusiner som under detta år gjort sin hemstad den äran aldeles för sällan, jag älskar dem så mkt och jag är så hemskt ledsen att jag inte får ta större del utav deras uppväxt och deras liv.. de är tre små kompior utav min bror men samtidigt små egna självständiga individer.. igår var det åtta år sedan jag höll i jacob första gången han var en sån stor baby och jag älskade honom från första stund...nu är han stora pojken och igår när jag ringde och grattade så berättade han att han önskade sig ett xbox 360..



årets visdomsord är "ad astra per aspera" ord jag tänker på varje dag och för att föreviga dem så tatuerade jag dem i början av året..en tattuering jag är stolt och väldigt nöjd över....

Med dessa ord önskar jag er alla ett gott nytt år och en fulländad underbar kväll!!





Kommentarer
Postat av: Jennifer

Vill önska dig ett riktigt gott nytt år och jag vill att du ska veta att du finns i mitt hjärta även om vi inte hörs så ofta längre. Du är en underbar person som är värd allt guld i världen. Stora kramar

Postat av: Karolin

Riktigt gott nytt,
till en superfin tjej.
Stor varm kram:-)!

2008-01-01 @ 19:25:05
URL: http://babybabylicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback